Tema düzenleyici

Marmaray (Halkalı-Gebze)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Marmarayda dilenci, müzisyen ve seyyar satıcı nasıl engellenir sizce?
Duraklardaki görevlilerin dilenci şüphesi olan kişileri çevirmesi ve uyarması. Yakalananların Marmaray hakkının iptal edilmesi.

Marmarayda dilenci, müzisyen ve seyyar satıcı nasıl engellenir sizce?
Müzisyenlere metro istanbulun yaptığı gibi sabit yer verilmeli istasyonlarda. Bir tek sirkecide belki ayrılık çeşmesinde gördüm bu olayı şimdiye kadar

Bostancı Marmaray istasyonu altında büyük bir çarşı var . Turkcell telefoncu 2 tane ; 2 tane Café ; İddaa Tekel Bayii ; Çikolatacı da var. Bir de T shirt çorap vs satan yer var .

Çok dilenci vs oluyor dikkatli olun ...

Ekli dosyayı görüntüle 86546
Haydarpaşa banliyösü varken oldukça canlıydı buralar

Müzisyenlere metro istanbulun yaptığı gibi sabit yer verilmeli istasyonlarda. Bir tek sirkecide belki ayrılık çeşmesinde gördüm bu olayı şimdiye kadar
Gerek yok. İhtiyaç yok. Gürültüden ibaret bir dilencilik yöntemi. Metro peronunda müzisyen var mı ki Marmara peronunda olsun?

Ayrılıkçeşme Marmaray'da bir kez denk geldim . Darbuka çalıp bağıran 3 kişi vardı . 2 durak öyle gittiler ; neyse ki bir gerginlik olmadı . Yardımcı olmak isteyen varsa diye para toplamaya çalıştılar .

Haydarpaşa banliyösü varken oldukça canlıydı buralar
Eskiden daha çok mağaza vardı . Turşucu, peynirci berber vs ; 2005 ten sözediyorum . Şimdi mağaza dükkan sayısı yarı yarıya azalmış . Çıkışta bir de kokoreççi var ama o çarşı dışında kalıyor .

Gerek yok. İhtiyaç yok. Gürültüden ibaret bir dilencilik yöntemi. Metro peronunda müzisyen var mı ki Marmara peronunda olsun?
Dilencilik olarak görmüyorum bunu istasyonda icra edenleri. İnsanları yoğun bir günden sonra sakinleştiren sinirini alan bir şey. Dünyada da müzisyenliğe böyle başlayıp sonra keşfedilenler bulunuyor. Gençlerimizin böyle hobilerle uğraşması aksine daha da teşvik edilmelidir

Dilencilik olarak görmüyorum bunu istasyonda icra edenleri. İnsanları yoğun bir günden sonra sakinleştiren sinirini alan bir şey. Dünyada da müzisyenliğe böyle başlayıp sonra keşfedilenler bulunuyor. Gençlerimizin böyle hobilerle uğraşması aksine daha da teşvik edilmelidir
İnsanların dinlemek istemediği zaman uzaklaşabileceği alanlarda olmalı.

Peron ve araç içlerinde olmadığı sürece ben de hak veriyorum.

Beni sinirlendiriyor. İnsanlar kulaklıkla çok daha yetenekli müzisyenleri dinleyebilir. Bebekle trene binen, bebeği uyuyan insan çok. Kaldı ki açıkça yasak bu yapılan.

Beni sinirlendiriyor. İnsanlar kulaklıkla çok daha yetenekli müzisyenleri dinleyebilir. Bebekle trene binen, bebeği uyuyan insan çok. Kaldı ki açıkça yasak bu yapılan.
Tren içindekileri bende sevmiyorum fakat dediği sanırım metrodan inip çıkışa yürürken gitarla şarkı söyleyenler. Bu kabul edilebilir bir şey bence. Gördükçe tebessüm ediyorum. Güzel sesi olanlar var

anahtar kelime dinleyebilirler. DİNLEMİYORLAR. spotify listesine bakın poizi era7 gibi dızolar işgal etmiş vaziyette. o listede gerçekten müzik konusunda yetkin denebilecek 1-2 insan vardır. sırf daha yeteneklileri dinlenebilir diye müzik yapmalarını engellemek gençlerimizin önüne ciddi bir taş koymaktır, bu "daha yetenekli müzisyenlerin" çıkmasını engellemektir

metro istanbul da yasak değil, hatta müzisyen alımı yapılıyor ara sıra

Son düzenleme:
1000035172.jpg

Süreyya Plajı İstasyonu. Birkaç gün önce çektim birisi CRA 24 diğerini göremedim.

Dün -sanırsam Maltepe civarlarında- HB 83509 kodlu TCDD vagonu gördüm. Daha önce hiç bunları gündüz görmemiştim. Gebze yönünde ilerliyordu. Ne olduğunu bilmyiorum
Körfez Ulaşım Aş'ye ait yük lokomotifi o . Mars konteynır trenlerini çekiyor.

Geri
Üst Alt