Özellikle Mall of İstanbul ve 212 yolcuları için bile çok iş yapıyor. Ki bunun Bahariye Caddesi, Atatürk Mahallesi gibi İkitelli durakları da mevcut. Onu geçtim Ataköy, Yenibosna durakları, 15 Temmuz, Mimarsinan derken olması gereken yararlı bir hat
Ataköy yerine biraz daha batıda olup halkalı meydandan geçip;görmüyor çünkü bu bir perifer-perifer hat ve perifer-perifer hatların işe yarar olması için zaten sağlam bir raylı sistem altyapısının olması lazım. şu an ki haliyle var olmaktan başka pek bir şey yapmayan bir hat. 2. etap açılmadan evvel aylık 500-600 bin yolcu görüyordu şimdi en azından aylık bir milyonu görüyor
Görüyor tabii 18 Nisanda 85 Bin yolcu ile rekor kırdı.Bu hat yeterince talep görüyor mu, nereden öğrenebiliriz
M11, M7 ve M1B uzatmaları açılınca görecez, hat patlayacak.görmüyor çünkü bu bir perifer-perifer hat ve perifer-perifer hatların işe yarar olması için zaten sağlam bir raylı sistem altyapısının olması lazım. şu an ki haliyle var olmaktan başka pek bir şey yapmayan bir hat. 2. etap açılmadan evvel aylık 500-600 bin yolcu görüyordu şimdi en azından aylık bir milyonu görüyor
şu an aylık yolcu sayısı 2 milyonun üstünde. bu da günlük ortalama 65.000 yapıyor. çok iyi bir sayı değil elbette ama bu hat asıl potansiyelini m7 atatürk mahallesi ve m1b mimar sinan aktarma istasyonları inşa edildiğinde yakalayacak. o zaman çok rahat 150.000'in üstünü görecektir2. etap açılmadan evvel aylık 500-600 bin yolcu görüyordu şimdi en azından aylık bir milyonu görüyor
Normal bence.Bu hat gerçekten dendiği kadar kalabalık mı?
Pik saatler hariç genellikle oturularak gidilebiliyor. Filosunu M3 ile paylaştığı için araç sayısı yetersizliğinden 10 dakikada bir çalıştığından yoğun gelebilir.Bu hat gerçekten dendiği kadar kalabalık mı?
Dün saat 8de çok kalabalıktı ama denilen gibi gün içinde rahat bi yolculuk deneyimi sunuyor.Pik saatler hariç genellikle oturularak gidilebiliyor. Filosunu M3 ile paylaştığı için araç sayısı yetersizliğinden 10 dakikada bir çalıştığından yoğun gelebilir.
Mall of İstanbul DurağıBugün oturarak gittim fakat iş saatleri olsaydı zor girerdim içeri
mall of istanbul diye anons yapılıyor mu? yoksa masko diye mi söyleniyor?
Yok masko direkt. Çıkışlardan biri direkt AVM'nin içine çıkıyor. 2 numaralı olması lazımdı. Alışveriş merkezi diye tabela koymuşlardımall of istanbul diye anons yapılıyor mu? yoksa masko diye mi söyleniyor?
mall of istanbul satın almıştı ama diye hatırlıyorum?Yok masko direkt. Çıkışlardan biri direkt AVM'nin içine çıkıyor. 2 numaralı olması lazımdı. Alışveriş merkezi diye tabela koymuşlardı
Aslında İstasyona pegasus-kozyatağı benzeri bir anlaşma imzalanmıştı ama M9da araçlarda anons sistemi doğru dürüst çalışmıyorken bu reklamın şuan yürürlüğe girmesi pek bir fayda etmez bence.(bu dediğim yakın zamanda)mall of istanbul satın almıştı ama diye hatırlıyorum?
hatta kadir topbaş zamanında, 2013'te mi ne, AVM inşa edilirken metronun geleceği garantisi verilmesiyle AVM'yi yaparlarken altına da metro istasyonunu inşa etmişlerdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.