Tema düzenleyici

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öğle saatlerine doğru rahatlıyor fakat ben 7-10 ile 15-19 arası çok yoğun olduğuna birçok kez şahit oldum. Bir de gariptir ki 21-22 bandında da yoğun oluyor, diğer saatlerde rahat ama.

Hattın yolcusunun 24'te eğiminin azalmasında da yine araç sıkıntısı sorunu var bence çünkü hat pik saatlerde M3/M9 gibi oluyor, peronda kalıyorsunuz. Belirli bir yerden sonra insanlar başka alternatiflere yöneliyor.
Nispeten muhafazakar yerlerden geçmesinin gece geç saatlerde çok yolcu taşımamasıyla alakası olabilir belki, bilmiyorum çok alakasız bi fikir de olabilir.

2027 çok uzak direkt 2026'da açsınlar bu beşiktaş kabataş uzatmasını
Kabataş tek başına 2026 yılında açılacaktı normalde ama Beşiktaş ile birlikte açılacağı için 2027'e ertelendi.

Bu arada Beşiktaş durağında ben bir gelişme göremiyorum, herhangi bir durum raporu var mı? Veya durak şeması?

Kabataş tek başına 2026 yılında açılacaktı normalde ama Beşiktaş ile birlikte açılacağı için 2027'e ertelendi.

Bu arada Beşiktaş durağında ben bir gelişme göremiyorum, herhangi bir durum raporu var mı? Veya durak şeması?
evet çok az bilgi sahibiyiz mesela Beşiktaş'ta tek giriş çıkış mı olacak? başka giriş çıkış olacaksa neden baslanmadı inşaatına vs vs birde 2027 diyorlar kim bilir ne zaman açılır 2028 diyelim ona en iyisi

Bu metro mu bilmiyorum ama Beşiktaş yazısını görünce Kabataş hattı geldi aklıma

Ekran görüntüsü 2025-11-15 232401.png

1000208402.jpg

kabataş istasyonunda arakat duvarlarının beton dökümü sırasında görüntüdeki iskelelerde çökme meydana gelmiş

2018 yılındaki parseller istasyonunda yaşanan göçük sonrası ilk defa ölümlü kaza meydana geldi, oldukça üzücü bir durum

eğer güvenlik zaafiyeti varsa umarım yapılacak soruşturma açığa çıkartır

üzücü bir olay olduğundan metro hakkında çok konuşmak istemiyorum ama gözlememi paylaşmak gerekirse istasyon yapısında bir hasar gözükmüyor. soruşturma haricince açılışın etkileyeceğini düşünmüyorum

Geri