O
Bence gerek yok zaten.Gün gelir Kabataştan Yenikapıyada uzar..
baktım şimdi bitse nolacak şimdi de 2 istasyonu birlikte açıcaz diyerek 2027'ye uzatmışlar açılışı kafayı yicem defalarca ertelendi bu açılış bu kadar uzayan bir uzatma görmedim benBeşiktaş istasyonunda arkeolojik kazı çalışmaları bitmişti geçen aylarda. İBB, sosyal medya hesabından duyurdu.
Kendisinden sonra başlayan KSS Hastanesi etabıyla beraber açılırlar olmadı diyeceğim de o hat da çok yavaş ilerliyor. Üstelik orada bildiğim kadarıyla tarihi kazı da yok.baktım şimdi bitse nolacak şimdi de 2 istasyonu birlikte açıcaz diyerek 2027'ye uzatmışlar açılışı kafayı yicem defalarca ertelendi bu açılış bu kadar uzayan bir uzatma görmedim ben
ilk önce kabataş yapılacak diye biliyorumArkadaşlar merhaba Beşiktaş istasyonundan haberi olan var mı?
Kabataş: 2026Beşiktaş istasyonu Kabataş bitince mi başlıcak yani?
Kabataş istasyonu açılıp M7 çalıştırıldığında Beşiktaş istasyonunu pas geçecek.Beşiktaş istasyonu Kabataş bitince mi başlıcak yani?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.