Yenisahra istasyonu hattın E5 üzerinde olan istasyonlarından sadece E5'in tek tarafında çıkışı olan tek istasyonudur, diğer E5 üzerindeki istasyonlar ise E5'in 2 tarafında da çıkışları var. Harem'e giden şehirlerarası otobüsle yolculuğum olup Yenisahra'da indiğim zaman metroya ulaşmam zor oluyor keşke Yenisahra'nın da E5'in 2 tarafından da çıkışı olsaymış.Yenisahra istasyonu ... perona asansörle çabucak indim . bu beyaz saate baktım İtalyan malıymış
Ekli dosyayı görüntüle 82546
Bostancı'nın E 5 in 2 tarafına çıkışı var mı ? Bir daha gidersem oralara bende gezerim.Yenisahra istasyonu hattın E5 üzerinde olan istasyonlarından sadece E5'in tek tarafında çıkışı olan tek istasyonudur, diğer E5 üzerindeki istasyonlar ise E5'in 2 tarafında da çıkışları var. Harem'e giden şehirlerarası otobüsle yolculuğum olup Yenisahra'da indiğim zaman metroya ulaşmam zor oluyor keşke Yenisahra'nın da E5'in 2 tarafından da çıkışı olsaymış.
Evet Bostancı'da E5'in 2 tarafına da çıkışlar var zaten dediğim gibi sadece Yenisahra'da E5 tek tarafında çıkış var diğer E5 üstündeki istasyonların hepsinde her 2 tarafa da çıkış var.Bostancı'nın E 5 in 2 tarafına çıkışı var mı ? Bir daha gidersem oralara bende gezerim.
M12 ile iki tarafta da çıkış olacak.Yenisahra istasyonu hattın E5 üzerinde olan istasyonlarından sadece E5'in tek tarafında çıkışı olan tek istasyonudur, diğer E5 üzerindeki istasyonlar ise E5'in 2 tarafında da çıkışları var. Harem'e giden şehirlerarası otobüsle yolculuğum olup Yenisahra'da indiğim zaman metroya ulaşmam zor oluyor keşke Yenisahra'nın da E5'in 2 tarafından da çıkışı olsaymış.
neredeyse her zaman 4-8-4-8 düzenini koruyorlar, sadece bir kez arka arkaya 4'lüye rastlamıştım. o da sistemde bir düzensizlik olduğunda yaşanıyorYenisahra istasyonu . Bugün farkettim peronda gelen metroda kaç vagon olduğu yazıyormuş .
M4'ün CAF'larından 2X4 yerine direkt 8 vagonlu olanı var mı?
caf'ların tamamı 8'li işletilmeye başlanır ama bozankaya'lardan emin değilimYeni alınacak olan Bozankaya'lar 4+4 olur mu acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.