Tema düzenleyici

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yenisahra istasyonu .. sabah gittim hatta asansörle direk perona indim çok kolay oluyormuş .Keşke inşaa edilirken 2 asansör yapsalarmış .

20250913_120526.jpg

Yenisahra istasyonu ... perona asansörle çabucak indim . bu beyaz saate baktım İtalyan malıymış

20250920_123215.jpg

Kadıköy metro istasyonu .. Bugün ilk kez asansörle perona indim çok kolaymış . Bu arada ne güzel duvar resimleri yapmışlar ..

20250927_123731.jpg

Yenisahra istasyonu ... perona asansörle çabucak indim . bu beyaz saate baktım İtalyan malıymış

Ekli dosyayı görüntüle 82546
Yenisahra istasyonu hattın E5 üzerinde olan istasyonlarından sadece E5'in tek tarafında çıkışı olan tek istasyonudur, diğer E5 üzerindeki istasyonlar ise E5'in 2 tarafında da çıkışları var. Harem'e giden şehirlerarası otobüsle yolculuğum olup Yenisahra'da indiğim zaman metroya ulaşmam zor oluyor keşke Yenisahra'nın da E5'in 2 tarafından da çıkışı olsaymış.

Yenisahra istasyonu hattın E5 üzerinde olan istasyonlarından sadece E5'in tek tarafında çıkışı olan tek istasyonudur, diğer E5 üzerindeki istasyonlar ise E5'in 2 tarafında da çıkışları var. Harem'e giden şehirlerarası otobüsle yolculuğum olup Yenisahra'da indiğim zaman metroya ulaşmam zor oluyor keşke Yenisahra'nın da E5'in 2 tarafından da çıkışı olsaymış.
Bostancı'nın E 5 in 2 tarafına çıkışı var mı ? Bir daha gidersem oralara bende gezerim.

Bostancı'nın E 5 in 2 tarafına çıkışı var mı ? Bir daha gidersem oralara bende gezerim.
Evet Bostancı'da E5'in 2 tarafına da çıkışlar var zaten dediğim gibi sadece Yenisahra'da E5 tek tarafında çıkış var diğer E5 üstündeki istasyonların hepsinde her 2 tarafa da çıkış var.

M4 ve yapımı devam eden M10 hatları için 100 adet metro aracı üretiliyormuş. Fotoğraf alıntıdır.

1759612487358.png

M12 ile iki tarafta da çıkış olacak.

Ölmez,sağ kalır isek şu hatta artık tamamen 8li işletme görürüz inşallah. Hatta sadece haftasonundan ziyade haftaiçi de, geceleri eski setleri 20dkda 1 çalışıcak şekilde (karşılıklı 2 tren toplamda 4 araç) 4 vagon şekilde de çalışsa şu yeni setler geldiğinde.

Bugün Yenisahra metrosunu kullandım Üst Üste 2 kez 4 lü vagon geldi . Fakat kalabalık zaten İstanbul onunla çok ilgisi yoktur kalabalık olmasının . Yenisahra sakin bir istasyon ..

20251018_124544.jpg

Geri
Üst Alt