Aynısı Kağıthane'de de geçerli M7 yüzeydeyken M11 yeraltında.M11 nasıl yapılıyor o zaman, UAB neyi farklı yaptı?![]()
Aynısı Kağıthane'de de geçerli M7 yüzeydeyken M11 yeraltında.M11 nasıl yapılıyor o zaman, UAB neyi farklı yaptı?![]()
m1halkalı istasyonun viyadük olma sebebi hattın geri kalanının yerin çok altında olması, keyfi bir durum değil yaniAynısı Kağıthane'de de geçerli M7 yüzeydeyken M11 yeraltında.
Zaten yıllardır kurulu değil miydiHalkalı meydan durağında büyük silolar ve vinç kurulmuş ama başka bir çalışma yok
Benim gördüğüm kadarıyla Mimar Sinan'a kadar hareketlilik var orda vinçler sürekli çalışıyor, Fatih durağına çok yakınım(ismi niye fatih anlamış değilim) ve Halkalı Meydana da ara sıra gidiyorum ikisinde de hareketlilik yok.Zaten yıllardır kurulu değil miydi
Eski inşaattan kalan beton üretim silosu vs
Umarım yeni kurulmustur ve inşaat hızlanır..
istasyonlara sürekli iş makineleri indiriliyor ama peron kazıları olduğunu tahmin ettiğim videolar haricinde tam olarak ilerlemenin ne durumda olduğuna dair bi rapor alamadıkBenim gördüğüm kadarıyla Mimar Sinan'a kadar hareketlilik var orda vinçler sürekli çalışıyor, Fatih durağına çok yakınım(ismi niye fatih anlamış değilim) ve Halkalı Meydana da ara sıra gidiyorum ikisinde de hareketlilik yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.