Doğrudur.En son istasyonu olacak Halkalı viyadük olarak yapılacakmış eğer bir değişiklik olmazsa.
Zeminde ciddi bozulma varmış.En son istasyonu olacak Halkalı viyadük olarak yapılacakmış eğer bir değişiklik olmazsa.
Aslında bende düşünmüyorum.Ben o kadar hızlı ilerleneceğini düşünmüyorum istasyonlar çok derin ve meşakkatli.
(%20 olduğunu da düşünmüyorum fatih istasyonuna yakınım bakıyorum sürekli)
M1B Barbaros -52m
M1B Malazgirt -66.7m
M1B Mimar Sinan -28.5m
M1B Fatih -29m
M1B Halkalı-Üniversite -75.5m (tüm sistemdeki en derin istasyon olacak)
Bahçelievler tünel değil mi?M1A/B'de ilk defa tünel tipi istasyonlar bu uzatma sayesinde olacak. Tam belli değil ama tahminimce mutlaka tünel tipi istasyon olur bence. Şu anki M1A/B istasyonlarının yeraltındakilerinin hiçbirinde tünel tipi istasyon yok full aç kapa.
M1A/B'de ilk defa tünel tipi istasyonlar bu uzatma sayesinde olacak. Tam belli değil ama tahminimce mutlaka tünel tipi istasyon olur bence. Şu anki M1A/B istasyonlarının yeraltındakilerinin hiçbirinde tünel tipi istasyon yok full aç kapa.
Bahçelievler aç kapa şeklinde.Bahçelievler tünel değil mi?
Halkalı neden viyadük olacak anlamadım.Halkali viyaduk
halkalıdaki toprak tamamen bataklık. hatta marmarayın orada hiç inşaat yok.Halkalı neden viyadük olacak anlamadım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.