Umarım peron genişletmesi de olur.M1A kısmında Topkapı Ulubatlı ve Emniyet istasyonlarında yenileme çalışmaları başlamıştır.
Şuan 3 vagonlu çalışıyor onu 4'e çıkarılırsa hoş olur
Umarım peron genişletmesi de olur.M1A kısmında Topkapı Ulubatlı ve Emniyet istasyonlarında yenileme çalışmaları başlamıştır.
Peron genişletmesi Topbaş döneminde yapılmıştı zaten?Umarım peron genişletmesi de olur.
Şuan 3 vagonlu çalışıyor onu 4'e çıkarılırsa hoş olur![]()
Yani genisletme yapildigini sanmıyorum 3 araçlı trenler anca sığıyor zatenPeron genişletmesi Topbaş döneminde yapılmıştı zaten?
İnşallah eski araçlar çalışmaya devam eder.
Bahsi geçen halk Esenler, Bayrampaşa, Fatih halkı. Gidip M7’deki Rotemler gibi gıcır gıcır araç koysalar çok değil 2-3 gün sonra tanıyamazsınız.Yani genisletme yapildigini sanmıyorum 3 araçlı trenler anca sığıyor zaten
Ayrıca trol vs değilseniz kulustur rezil suanki araçlar çalışsın demezsiniz...
orada yaşayan halka o dandik araçları mi reva görüyorsunuz![]()
Çalışma şu şekilde.Yani genisletme yapildigini sanmıyorum 3 araçlı trenler anca sığıyor zaten
Ayrıca trol vs değilseniz kulustur rezil suanki araçlar çalışsın demezsiniz...
orada yaşayan halka o dandik araçları mi reva görüyorsunuz![]()
Yeni genişleme ile 5'li Goa4 set trenler çalışacak.Umarım peron genişletmesi de olur.
Şuan 3 vagonlu çalışıyor onu 4'e çıkarılırsa hoş olur![]()
Uygun olur mu bilmyorum ama en fazla T4'e verilir bu araçlar.Çalışma şu şekilde.
Bu iki istasyonun peron bölümüne yeni beyaz fayans tasarım yapılacak.
Eski tasarım duvarların üstüne.
Terazidere ve Zeytinburnu istasyonlarında uygulanan tasarım.
Birde artık yeni araç şart.
Bu eski araçlar başka yerlere gönderilmelidir.
T4 için yerli Tram34 araçları üretilecekti diye biliyorum ondan dolayı T4'e verilmesine gerek yok.Uygun olur mu bilmyorum ama en fazla T4'e verilir bu araçlar.
M1'in yeri araç ihtiyacı bulunan hatlarda ilk 5'e bile gireceğini düşünmüyorum. Uzun vadede belki.
Ne gibi çalışma var istasyonlar mı kapalı bilgi verirmisinizM1A kısmında Topkapı Ulubatlı ve Emniyet istasyonlarında yenileme çalışmaları başlamıştır.
Terazidere istasyonunda uygulanan beyaz seramik kaplamanın aynısı Topkapı ve emniyet istasyonlarına yapılmaya başlanacak.Ne gibi çalışma var istasyonlar mı kapalı bilgi verirmisiniz
İstasyonlar çok güzeldi mimari olarak inşallah bozulmazlar.Terazidere istasyonunda uygulanan beyaz seramik kaplamanın aynısı Topkapı ve emniyet istasyonlarına yapılmaya başlanacak.
Hatta çalışmalar başlamış.
Bence de istasyonların eski mimarisi daha iyiydi.İstasyonlar çok güzeldi mimari olarak inşallah bozulmazlar.
o duvardakisüslemeleri mi kaldırıyorlar? m1'in bir parçasıydı onlar, vazgeçmeliler.Bence de istasyonların eski mimarisi daha iyiydi.
Yeni beyaz seramik duvar tasarımı o kadar da iyi değil.
İyi de günümüzün modern tasarımlarına uymak zorundalar, ne yapsınlar?o duvardakisüslemeleri mi kaldırıyorlar? m1'in bir parçasıydı onlar, vazgeçmeliler.
Modern tasarımlara uymak zorunda değiller, sadece modern kanun/yönetmeliklere uymak zorundalar. Umarım yine beğenilebilecek tasarım olur.İyi de günümüzün modern tasarımlarına uymak zorundalar, ne yapsınlar?
Evet o süslemeler yavaş yavaş kalkıyor.o duvardakisüslemeleri mi kaldırıyorlar? m1'in bir parçasıydı onlar, vazgeçmeliler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.