Bu istasyonun derinliği 60 metre civarına sahipti.Malazgirt istasyonu Ekli dosyayı görüntüle 73364Ekli dosyayı görüntüle 73365
Belediyeden 1 yıldır bu hat ile bilgi alinmiyor...Gübcel olarak faaliyet olmayab istasyon var mı?
Belediyeden 1 yıldır bu hat ile bilgi alinmiyor...
Ziyaret vs de etmiyor yüksek rütbeli yetkililer.
Hattın yapimi devam ediyor mu yoksa şaftlara beton mu dökülüyor o bile belli değil
İnşallah hızlıca yapılır da Küçükçekmecede ki anormal trafik azalır![]()
Ana tuneller tbm ile mi kazilicak acabaistasyonlarda inşaat haziran ayında başladı. video ağustos ayında malazgirt istasyonundaki natm kazılarını göstermekte
Gübcel olarak faaliyet olmayab istasyon var mı?
Lütfen kaynağı olmayan yorumlar yapmayalım, zaten şuan Halkalı Meydan'a kadar olan kısmı yapılıyor hattın, hastane sonraki etapta.Hastane istasyonundan bütün malzemeler fatih ve halkalı meydan makas şantiyesine taşındı.hastane istasyonu kapatıldı.diyebiliriz
Zaten bende hastane istasyonu yapılacak demedim malzemeler taşınıp şantiyenin kapatıldığını söyledim.okurken biraz dikkat lütfenLütfen kaynağı olmayan yorumlar yapmayalım, zaten şuan Halkalı Meydan'a kadar olan kısmı yapılıyor hattın, hastane sonraki etapta.
hastane istasyonu kapatıldı demek yanlış benceZaten bende hastane istasyonu yapılacak demedim malzemeler taşınıp şantiyenin kapatıldığını söyledim.okurken biraz dikkat lütfen
Anladım, teşekkürlerBu haftaki hastane durağı derken tabiki mehmet akifi kastediyorum. Kapatıldı derken artık orada güvenlik bile durmuyor.yıllardır güvenlik vardı. Zaten orada çalışma olmayacak
Hastane istasyonundan bütün malzemeler fatih ve halkalı meydan makas şantiyesine taşındı.hastane istasyonu kapatıldı.diyebiliriz
Eski yüklenici firma muhtemelen orda bırakıp gitmiş...2019 yılının başında inşaatı durmuş, kazı çalışmaları hiç başlamamış bir istasyonda neden bu kadar uzun süredir malzeme duruyordu merak ediyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.