hayır, ulaştırma bakanının yaptığı açıklama oldukça netti. hat tamamlanınca ibb'ye devredilecek kaynak
altunizade istasyonu yüzeye ulaşmış, umarım çevre düzenlemesine çaba harcanır
m14'ü ümraniye sınırından beykoz'a doğru uzatmak gibi bir planları mı var merak ettimUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Sayın Dr. Yalçın Eyigün’ü makamında ziyaret ederek Beykoz’umuzla ilgili yürütülen ve planlanan altyapı yatırımları üzerine istişarelerde bulunduk.
3 bile değil, setler 2 vagonlu olacak. bosna bulvarı ile ümraniye spor köyü arası ikinci etap çift hat olacak şekilde ihale edildi en azındanTek ray ve 3 vagonlu istasyonlar ile
8 duraklı bı hat isletebilmek imkansız duruyor bence?
İlk etap BRT’ye çevrilirse insanlığa faydası daha fazla olacaktır.3 bile değil, setler 2 vagonlu olacak. bosna bulvarı ile ümraniye spor köyü arası ikinci etap çift hat olacak şekilde ihale edildi en azından
2 vagon'lu hattin tam olarak neyini onemsiyorsunuz??M14 hattını çok önemsiyorum şahsen.
Muhtemelen 2026 yılının yaz aylarında hattın kaba inşaat (betonarme vs.) çalışmaları bitmiş olur akabinde ince işlere geçilir.
%81 fiziki ilerlenme sağlanmış zaten. Bu gayet güzel bir oran.
2026’da; %90-95 seviyelerine erişilmiş olur.
Test, devreye alma & sertifikasyan süreçleriyle beraber 2027’nin ilk çeyreğinde açılmış olur.
2 vagon'lu hattin tam olarak neyini onemsiyorsunuz??
Çamlıca tepesine teleferik/funikuler açsalar daha fazla yolcu taşırdı.
Büyük rezillik
Asıl önem Kadıköy-Beykoz metrosu olmalıydı...
tuzla hariç bir şileye gitmediği kaldı metronun3. Ne büyük rezillik? Her yere metro yapılmış açılmış bu bölgeye yapılması eziklik?
Bölgeye yapılsaydı 2 vagon'lu yapilmazdi ...1. Ben bu bölgede oturuyorum. Siz bu bölgenin trafik konusunda ne kadar büyük bir sıkıntı yaşandığını biliyor musunuz ayrıca?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.