Bu hat U1 değil miydi ne ara U2 oldu
Gayrettepe'den Havalimanına U1Bu hat U1 değil miydi ne ara U2 oldu
Turistlerin kafasını daha ne kadar karıştırabiliriz diye uğraşıyorlarGayrettepe'den Havalimanına U1
Havalimanından Halkalı'ya U2 diye ayrılıyor
Kimse bu hatta u1 u2 demeyecek herkesin kafasında M11 diye biliniyor zaten. Şu kafa karışıklığına son versinler. Ayrıca İbn Haldun Üniversitesi istasyonu ne alaka? Oranın adı Fenertepe. O zaman her üniversitenin olduğu istasyonlara o üniversitenin adını koyalım.Gayrettepe'den Havalimanına U1
Havalimanından Halkalı'ya U2 diye ayrılıyor
Arnavutköy durakları da U2 diye geçiyor onceki mesajlarda foto varBu hat U1 değil miydi ne ara U2 oldu
Fenertepe/Üniversite olması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. O üniversite hükümete ait olduğundan böyle yapmalarına pek şaşırmadım da neden son dakika ismi değiştiriliyor aynı şekilde logosu da son dakika değiştirildi.Kimse bu hatta u1 u2 demeyecek herkesin kafasında M11 diye biliniyor zaten. Şu kafa karışıklığına son versinler. Ayrıca İbn Haldun Üniversitesi istasyonu ne alaka? Oranın adı Fenertepe. O zaman her üniversitenin olduğu istasyonlara o üniversitenin adını koyalım.
aslında şu an 12 vagon kullanılıyor depoda bekleyenler sürücüsüz trenler hattın tüm etabı açıldığında tam otomatik sürücüsüz bir şekilde işletilecek mevcut işletilen setlerde sürücüsüz trenlere çevrilecek.Bu hattayeni tren alımı yapılmıyor mu acaba? Birkaç sene önce kullanmıştım bu metroyu. Kıl payı kaçırmıştım treni. 20 dk beklemiştim.
Zaten bir vakıf üniversitesinin istasyon ismi olması ancak böyle bir durum altında meşrulaştırılır, yine de aşırı saçma.Fenertepe/Üniversite olması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. O üniversite hükümete ait olduğundan böyle yapmalarına pek şaşırmadım da neden son dakika ismi değiştiriliyor aynı şekilde logosu da son dakika değiştirildi.
bu üniversite devlete bağlı değil, çünkü hiçbir vakıf üniversitesinin devletle bağı olamaz. adı üstünde vakıflar tarafından kurulur. hükümetle yakınlık içeren türgev vakfına ait. zaten o yüzden bu isimlendirme tehlikeli bir emsal taşıyor. normalde metro istasyonlarına verilen özel isimler reklam anlaşmaları ile yapılır. burada bir anlaşma varsa bunun belgesi yayınlanmalı, yoksa zaten daha sıkıntılı bir durumFenertepe/Üniversite olması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. O üniversite hükümete ait olduğundan böyle yapmalarına pek şaşırmadım da neden son dakika ismi değiştiriliyor aynı şekilde logosu da son dakika değiştirildi.
3lü foto şeklinde kolaj yapıp ekledim, Halkalı İstasyonuna ağustos için görsel eklenmemiş henüz.güncellenmiş yeni fotoğraflar var.
İlerleme Raporu | HYH Metro
HYH metro ilerleme raporuna sayfamızdan bakabilirsiniz.www.hyhmetro.com.tr
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.