Tema düzenleyici

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

M3 Kayaşehir merkez istasyondan M11 Kayaşehir istasyonuna turnike seviyesinden tunel var. Yüzeye çıkmadan içerden aktarma yapılabilecek.
M3'ün Kayaşehir Merkez istasyonundan bir önceki olan Toplu Konutlar'da M11 tabelaları görüyordum.M11 oraya gelmiyorki.
Tabeladan kastınız nedir anlamadım ama toplu kınutlar bölgesinde de m11 servis istasyonu vardı ama orası yapıldı ve bitti şimdi tam üstünden ücretli yolun köprüsü yapılıyor.

M3 Kayaşehir merkez istasyondan M11 Kayaşehir istasyonuna turnike seviyesinden tunel var. Yüzeye çıkmadan içerden aktarma yapılabilecek.

Tabeladan kastınız nedir anlamadım ama toplu kınutlar bölgesinde de m11 servis istasyonu vardı ama orası yapıldı ve bitti şimdi tam üstünden ücretli yolun köprüsü yapılıyor.
Toplu Konutlar istasyonunun içerisinde M11 tabelaları görüyordum.

images

Şehrin en büyük AVM’si burada olacak deniliyor. Pek yerleşimin olmadığı yerde açılan İhsaniye durağı hareketlenecek.

Google Haritalardan bakınca o bölgede otel vb inşaatı olduğu da gözüküyor. Zaten bu durağın varlığı gelecekteki projelerin haberisi idi bence. Aynı şekilde Hasdal’a da birçok kamu binası taşınacaktı bir ara.
Zaten M11in ya da genel olarak havalimanının bu bölgeye yapılmasına bu yüzden karşıydım :( korktuğum şey oluyor.

Geri