Tema düzenleyici

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 77645
Ekli dosyayı görüntüle 77646
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi istasyonu ile Güzel Sanatlar istasyonunun tam ortasında “Kantar” otobüs durağına bitişik, hat üzerinde daha önce görmediğimiz bir şekilde yelken çatısıyla giriş çıkış yapısı bulunmakta

İki olasılık var
İstasyon planlanıyordu eeen son reddettiler,
Tamamiyle acil durum için

Bu arada @Caracalla hocam hoş geldiniz geri döndünüz

IMG_3668.jpeg
IMG_3686.jpeg

IMG_3753.jpeg

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi istasyonunda inciraltı kavşağını geçip hastaneye ulaşacak yaya tünelinde çalışmalar devam ediyor, kavşağa daha yakın olan kısımdaki tünel kazıları tamamlandıktan sonra benzinlik girişi istasyona daha yakın bir konuma alınmış ve hastaneye yakın kısımda olan eski benzinlik girişinde kazılar başlamış

Ekli dosyayı görüntüle 77650Ekli dosyayı görüntüle 77651
Ekli dosyayı görüntüle 77654
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi istasyonunda inciraltı kavşağını geçip hastaneye ulaşacak yaya tünelinde çalışmalar devam ediyor, kavşağa daha yakın olan kısımdaki tünel kazıları tamamlandıktan sonra benzinlik girişi istasyona daha yakın bir konuma alınmış ve hastaneye yakın kısımda olan eski benzinlik girişinde kazılar başlamış
Konak,'taki Bahribaba çıkışına mı benzeyecek yoksa yüruyen bant mı olacak?

Fahrettin Altay istasyounundan metroya bindiniz mi son zamanlarda hiç? Kataner ve çakıl taşlarının kullanılmadığı bu bölgede dikkat ettiyseniz zemin sürekli ıslak ve nemli yüzeyde çatlaklar oluşmuş durumda ama en önemlisi peron katına inen duvarlarda yosun benzeri oluşumlar nemli su akıntı izleri ve iğrenç bir lağım kokusu var. Bu istasyon hiç güven vermiyor. Tüneller TBM'den NATM'ye geçinceye kadar böyle hissettiriyor ayrıca tünel içi kesidi görüntüsü de çok kötü hala inşaat gibi duruyor. Bilmiyorum ama 11 senede istasyonun bu hale gelmesi ve tünel içerisinde giç düzenleme yapılmaması bir bana mı yanlış geliyor acaba?

O şaftın orada açık olması neden bilmem ama bana güven veriyor öyle kalsın lütfen ve Balçova-F.Altay kesimi bir an önce istasyonlar dahil ağır bakımdan geçmeli. Bir an önce.
2li işletmeden çıkınca balçova f.altay arası trenler kağnı gibi gitmekten kurtulur inşallah. Balçova-Kaymakamlık arası uçak gibi gidiyor.

2li işletmeden çıkınca balçova f.altay arası trenler kağnı gibi gitmekten kurtulur inşallah. Balçova-Kaymakamlık arası uçak gibi gidiyor.
2li işletme Buca açılıncada devam eder. Çünkü mesafeden dolayı Narlıdere-Evka 3 arası 3 dkda bir rahatılması zor. Anca 5 dakikada bir yeter.
Fahrettin Altay istasyounundan metroya bindiniz mi son zamanlarda hiç? Kataner ve çakıl taşlarının kullanılmadığı bu bölgede dikkat ettiyseniz zemin sürekli ıslak ve nemli yüzeyde çatlaklar oluşmuş durumda ama en önemlisi peron katına inen duvarlarda yosun benzeri oluşumlar nemli su akıntı izleri ve iğrenç bir lağım kokusu var. Bu istasyon hiç güven vermiyor. Tüneller TBM'den NATM'ye geçinceye kadar böyle hissettiriyor ayrıca tünel içi kesidi görüntüsü de çok kötü hala inşaat gibi duruyor. Bilmiyorum ama 11 senede istasyonun bu hale gelmesi ve tünel içerisinde giç düzenleme yapılmaması bir bana mı yanlış geliyor acaba?
Orası bayadır öyle ama hep düzeltiliyor önemli durum değil. Lağım kokusu hiç hissetmedim. Tünel şaft hariç hazır zaten. İnşaat durumu yok. Orası hep öyleydi yani.

Geri
Üst Alt