Tema düzenleyici

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün

Bugün aynısı banada denk geldi sanırım. Hatay-Narlıdere İtfaiye arası gittik 13 dkda vardık :)
Cidden nasıl o kadar hızlı gidiyor ? Ben bindiğimde hep sadece F. Altay - Deü Hastanesi arası yaklaşık 7 dk sürüyor benimkine göre herhalde Hatay - Narlıdere İtfaiye arası 19 dk sürer.

Cidden nasıl o kadar hızlı gidiyor ? Ben bindiğimde hep sadece F. Altay - Deü Hastanesi arası yaklaşık 7 dk sürüyor benimkine göre herhalde Hatay - Narlıdere İtfaiye arası 19 dk sürer.
Normalde 16 dk sürüyor. 3 dk erken gitmiş oldu. Sanırım bazı makinistler uçarak gidiyor. Ayrıca Hatayda saatinden 4 dakika erken geldi.

Normalde 16 dk sürüyor. 3 dk erken gitmiş oldu. Sanırım bazı makinistler uçarak gidiyor. Ayrıca Hatayda saatinden 4 dakika erken geldi.
ABB'ler eski olmasına rağmen diğer setlerden daha hızlı gidiyor. Hele ABB'ye denk geldiğimde Sanayi - Bölge arası uçuyormuş gibi hissettiriyor çok hızlı gidiyor.

Bugün Üçyol-Narlıdere itfaiye arası giderken 5 dakikalık seferlerine denk geldim. Kaymakamlık seferleri istenirse 5 dkda bir yapılabiliyor. Ayrıca şaşırdığım şekilde F.Altay-Balçova arasını hiç durmadan geçti.

Bugün Üçyol-Narlıdere itfaiye arası giderken 5 dakikalık seferlerine denk geldim. Kaymakamlık seferleri istenirse 5 dkda bir yapılabiliyor. Ayrıca şaşırdığım şekilde F.Altay-Balçova arasını hiç durmadan geçti.
Ben dün bindiğimde bir F. Altay bir Kaymakamlık seferleri yapılıyordu bana denk gelmedi.

Bugün Poligon İstasyonunda int***ra teşebbüs vakası varmış herhalde,duyum alan oldu mu?

Ben okul çıkışı Narlıdere İtfaiye'de beklerken 16.15'te haber geldi

Güzel Sanatlar'da da anonstan 'teknik arıza' geçildi ve 6 dakika bekledik

Bugün Poligon İstasyonunda int***ra teşebbüs vakası varmış herhalde,duyum alan oldu mu?

Ben okul çıkışı Narlıdere İtfaiye'de beklerken 16.15'te haber geldi

Güzel Sanatlar'da da anonstan 'teknik arıza' geçildi ve 6 dakika bekledik
O saatlerde metroyu çok kullanamadım Şehitlikten koltuklar dolu geliyor dimi? Okullardan sonra Şehitlikteki Eshot durağı metrodan çıkanlarla birlikte baya dolu.

Artık Narlıdere etabı sık çalışmaya başladıktan sonra özellikle kış seferleri de eklenince F.Altay-Balçova arası durmadan gidiyor artık. Güzel gelişme. Ayrıca gündüz saatleri Şehitlikten dolu vaziyette diğer istasyonlara geliyor. Seferler sıklaştıkça Şehitlik-Deü Hastanesi-Çağdaş-Balçova en sık kullanan istasyonlar olarak geçiyor artık. Güzel Sanatlar-Narlıdere İtfaiye yakınındaki okullardan dolayı çok belli olmuyor. Fakat keşke itfaiye istasyonu Narlıdere demokrasi meydanında olsa daha iyiymiş. İtfaiye-Şehitlik baya uzun mesafe var.

Geri
Üst Alt