gerekirse beklerim ama o Balçova trafiğine girmem
gerekirse beklerim ama o Balçova trafiğine girmem
5 dakikada bir de Kaymakamlık seferleri olucak gibi gözüküyorYani tekte Şehitlik-Üçyol aradı gitmek için 4 değil daha fazla mı bekleyeceğim
Bugün aynısı banada denk geldi sanırım. Hatay-Narlıdere İtfaiye arası gittik 13 dkda vardıkDün Basmaneden bir ABB seti geldi fişek gibi ucarak gittik sirf yavaşlamak için motoru falan kapatiyordu
Cidden nasıl o kadar hızlı gidiyor ? Ben bindiğimde hep sadece F. Altay - Deü Hastanesi arası yaklaşık 7 dk sürüyor benimkine göre herhalde Hatay - Narlıdere İtfaiye arası 19 dk sürer.Bugün
Bugün aynısı banada denk geldi sanırım. Hatay-Narlıdere İtfaiye arası gittik 13 dkda vardık![]()
Normalde 16 dk sürüyor. 3 dk erken gitmiş oldu. Sanırım bazı makinistler uçarak gidiyor. Ayrıca Hatayda saatinden 4 dakika erken geldi.Cidden nasıl o kadar hızlı gidiyor ? Ben bindiğimde hep sadece F. Altay - Deü Hastanesi arası yaklaşık 7 dk sürüyor benimkine göre herhalde Hatay - Narlıdere İtfaiye arası 19 dk sürer.
ABB'ler eski olmasına rağmen diğer setlerden daha hızlı gidiyor. Hele ABB'ye denk geldiğimde Sanayi - Bölge arası uçuyormuş gibi hissettiriyor çok hızlı gidiyor.Normalde 16 dk sürüyor. 3 dk erken gitmiş oldu. Sanırım bazı makinistler uçarak gidiyor. Ayrıca Hatayda saatinden 4 dakika erken geldi.
Ben dün bindiğimde bir F. Altay bir Kaymakamlık seferleri yapılıyordu bana denk gelmedi.Bugün Üçyol-Narlıdere itfaiye arası giderken 5 dakikalık seferlerine denk geldim. Kaymakamlık seferleri istenirse 5 dkda bir yapılabiliyor. Ayrıca şaşırdığım şekilde F.Altay-Balçova arasını hiç durmadan geçti.
09:00-16:00 beş dakikada bir oluyor ama 06:30-09:00 ve 16:00-20:00 arasında bir f.altay bir kaymakamlık seferleri varBen dün bindiğimde bir F. Altay bir Kaymakamlık seferleri yapılıyordu bana denk gelmedi.
Hocam siz gizlice benle aynı okulda olabilirsiniz şüphelendim,09:00-16:00 beş dakikada bir oluyor ama 06:30-09:00 ve 16:00-20:00 arasında bir f.altay bir kaymakamlık seferleri var
Hayır farklı saatlerde kullanıyorum. Ayrıca metro sitesinde yazıyor.Hocam siz gizlice benle aynı okulda olabilirsiniz şüphelendim,
O saatlerde metroyu çok kullanamadım Şehitlikten koltuklar dolu geliyor dimi? Okullardan sonra Şehitlikteki Eshot durağı metrodan çıkanlarla birlikte baya dolu.Bugün Poligon İstasyonunda int***ra teşebbüs vakası varmış herhalde,duyum alan oldu mu?
Ben okul çıkışı Narlıdere İtfaiye'de beklerken 16.15'te haber geldi
Güzel Sanatlar'da da anonstan 'teknik arıza' geçildi ve 6 dakika bekledik
çoğu dolu, her vagonda 10-12 gibi diyelimO saatlerde metroyu çok kullanamadım Şehitlikten koltuklar dolu geliyor dimi? Okullardan sonra Şehitlikteki Eshot durağı metrodan çıkanlarla birlikte baya dolu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.