Tema düzenleyici

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E düzeltsinler o zaman CRRC setleride baya yavaş gidiyor Abb setleri de CSR setleri de kaza zamanı stadyumun oralardada baya baya yavaş gidiyordu ama metro 2018de falan baya hızlıydı şimdi yavaş metro abicim bu o zaman modernize edecen 1990larda yapılan Marsilya Metrosunu belediye niye büyük bütçeyle modernize ediyor acaba biz niye yapmıyoruz? Şu abbler yerine Siemens C serisi (Münihte kullanılan) Bize biçilmiş kaftan yenilemek için mesela
Bana genelde eski 96 model setler diğerlerinden daha hızlı geliyor. Eski olmasına rağmen uçuyor gibi oluyor.

Bana genelde eski 96 model setler diğerlerinden daha hızlı geliyor. Eski olmasına rağmen uçuyor gibi oluyor.
Değişik sesler çıkarsa da severim Sonuçta Avrupa malı kaliteli ama artık sıkıntılar onların altından kalkıyor Ama CSR ve ABB setleri nadirleştiğğnden seviyorum ABB ve CSR setlerinin ses kaydıda var bende bizzat kendim kaydettim.

Bana göre Buca-Fuar metrosu bittikten sonra m1'e yeni trenler alınacaksa gabaride uyarsa Ankaradaki caf modeller olabilir. Hem ayakta yolcu sayısı fazla hem ekstra vagona gerek yok. Çünkü bucadan gelen yolcularla birlikte yolcu sayısı artacak. Günlük narlıdereyle birlikte 500 bin yolcu taşınıyorken m2 de gelince sayısı 700 bine kadar çıkacak. Yukarıda denilenler doğru eski metro daha hızlı gidiyor. Vagonları birleşik olan 2016-2017 model metrolarımız geldiğinden beri yavaş memnun değilim açıkçası.

Geri
Üst Alt