Kayseri ÖHO'de 38 AB 019, 2008 model MAN Lion's Classic olan aracını çok yakında İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2012 model Tezeller Autobus LF1200 ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Gündemdeki değişiklikler bitince paylaşılacak.Bu ay liste paylaşılmadı
Bahsettiğiniz araç nerden çıkma? Antalya mi? Ankara mı?Yeni sanayi yolundaki dükkanların orada turkuaz damalı otokar park edilmiş. Bu araç 196 nın yeni aracı olabilir 196 nın eski belde aracı kiçikapıda plakasız olarak yatıyor.
Bilmiyorum uzaktan gördümBahsettiğiniz araç nerden çıkma? Antalya mi? Ankara mı?
Yeni sanayi yolundaki dükkanların orada turkuaz damalı otokar park edilmiş. Bu araç 196 nın yeni aracı olabilir 196 nın eski belde aracı kiçikapıda plakasız olarak yatıyor.
Ankara ÖHO'larının hepsinde değil ama bir kısmında dama mevcut özellikle de sözleşmelilerde. Olmayanlar ise genelde mavi boyalı ve yan cam altlarında beyaz düz şerit mevcut. Antalya'da ise hem dama hem de ok şekilde kuşaklı turkuaz araçlar mevcut.Bir ay önce bahsettiğiniz araç sarı renk idi plakası 34DD4861. Şimdi Turkuaz boyalı, plaka üzerinde. Daha önceki paylarımda belirtmiştim yukarda.
Sanırım Ankara için boyandı. Ankara ÖHO larında dama oluyor, Antalya araçlarında varmı bilmiyorum.
Araç çok güzel Maşallah böyle araçlar lazım bu memlekete her yeri ğıcırdayan aracların yerine38 AB 014'ün çok yakında BMC Belde 260 CB marka aracının yerine takacağı İstanbul ÖHO çıkması ikinci el 2015 model Akia Ultra LF12'nin boya ve kod hazırlıkları tamamlandı. Araç, plaka tahsisi ve validatör montaj işlemlerinin ardından seferlere başlayacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 60770
Ya araçtan memnun kalmadı ya da model yükseltmek için kasayı satıyor. Tahminim 2015 2016 modellerde BMC Procity ya da Otokar Kent 290 LF takar,38AB184 tezeller ilanda kasa satılık neden acaba
89 çekilir o zaman büyük ihtimalle değişmesi gereken çok araç var mesela 159 a bindim arkası ayrılacak resmen akia gibi hatta İsuzu gibi otobüsler gelse iyi olur38 AB 014'ün yeni aracı 2015 Akia Ultra LF12 seferlere başlamış. 38 AB 210'un yeni aracı Temsa Avenue LF'nin ise boyası neredeyse tamamlandı. Mevcut kasası olan BMC Belde 260 CB'nin yaş sınırını doldurması nedeniyle yatan 38 AB 089 ise mal sahipleri arasındaki anlaşmazlıktan dolayı mahkemelikmiş.
38 AB 159'un da bir ara BMC Procity ile değişeceği söylentisi vardı ancak henüz somut bir gelişme yok.89 çekilir o zaman büyük ihtimalle değişmesi gereken çok araç var mesela 159 a bindim arkası ayrılacak resmen akia gibi hatta İsuzu gibi otobüsler gelse iyi olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.