A
Ali Eren
arkadaşlar konu dışı olacak ama bundan 2 ay önce 1 yolcu otobüsten düşerek hayatını kaybetmişti otobüsün şöförüne ne cezası verildi bilen varmı
Uzaktan gördüğüm için tam seçemedim ama arka radyatör ızgara kısmı dardı muhtemelen araç eski ama ön fiberleri yüksek modelden takılmış ve önüne piano black panjur gibi birşey yapılmış. Büyük ihtimal ankara işi.Orjinal uzay kasa olduğuna eminmisiniz? Çünkü turkuaz renge sahip ve ön ızgara kısmı siyah olan, uzay kasa görünümüne dönüştürülmüş 2012 modellerde bir Güleryüz Cobra'nın Kayseri sayfalarınca Kayseri'de çeklimiş fotoğrafı bir İnstagram sayfasında mevcuttu. Bu arada 38 AB 277'nin mevcut kasası olan BMC Belde 280 CB CNG hatsız olarak satılık. Yoksa o Cobra'yı o plakaya mı takacaklar.
38 AB 184'ün Tezeller Autobus LF1200 aracı bir süredir sahibinden.com'da satılıktı. Ancak ilan şimdilerde yok yani silinmiş. 38 AB 277 bu aracı almış olabilir tahminim. Eğer bu durum gerçekleşirse 38 AB 184 de kasa değişikliğine gidebilir.38AB277 DE DEĞİŞİYORMUŞ ARACI YENİ ARAÇ ALINDIĞI İÇİN SATILIK YAZILMIŞ AMA HANGİ ARAÇ ALMİŞ BİLMİYORUM
35 adet kaldı ve bunlardan bazıları 280 CB görünümlü. 38 AB 006, 38 AB 028 vs ise orjinal 260 CB görünümüne sahip.kayseride 3.nesil bmc beldelerden kaç tane var cng olanlar hariç
2008 lerin çoğu gitti bu yıl 2009 lar ve 2009 çıkışlılar gidecek. Geçen sene alçak tabanlıların giriş-çıkış yaşları 2 yıl uzatılmıştı acaba bu imtiyaz cng'ler için de geçerli midir ?Sanırım 35ide 2008 model yani son senesi bu yıl değişmesi gerek
Bugün kiçikapı öho otoparkında turkuaz renk damasız uzay kasa güleryüz gördüm ankara veya antalya çıkması gibi duruyordu. Kayseri öhonun ilk uzay kasa güleryüzü olacak.
251 ile 277'nin yeni araçlarının seferlere hazırlık süreci henüz tamamlanmadı. Bu iki yeni aracın da AB plakaları takılınca güncellenmiş liste paylaşılacaktır.Bay liste paylaşılmadı ama sanırım 251 ve 277 dışında değişim olmadı
Akia Ultra LF12 ve 2015 model251 in yeni aracı hangi marka model ?
384 ü dün hastane caddesinde gördüm hattaydı.38AB384 ün çatı kısmında yanma olmuş itfaiye gelip söndürmüş büyümeden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.