Aynen ilk temsa idi aracını yeniledi mi acaba079 un yandığına üzüldüm kayseri öhodaki ilk temsaydı 2019 da sisteme girmişti.
Antalya plakaKayseri ÖHO'de 38 AB 047, 2008 model MAN Lion's Classic olan aracını çok yakında ikinci el 2012 model Tezeller Autobus LF1200 ile değiştirecektir. Yeni aracın hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.Ekli dosyayı görüntüle 61572
Yine 2012 model temsa almış boya bekliyor.Aynen ilk temsa idi aracını yeniledi mi acaba
Aynen öyle. İstanbul ÖHO ve Ankara ÖHO'de MAN Lion's Classic devri zaten bitmişti. Böylece Kayseri'de BMC Belde'ler dışında yüksek tabanlı araç olarak sadece 6 adet Otokar Kent 290 H ile 2 adet Güleryüz Cobra GD-272 kalmıştır.Yine 2012 model temsa almış boya bekliyor.
019 ve 047 nin de araç yenilemesiyle kayseride man lions classic devri bitiyor.
Daha önce yanlışlık olmuş o araç kayseriye hiç gelmedi.Kayserili arkadaşlar 083 kapı kodlu Temsa vardı. CNG'den dizele dönüşen araç. O araç çaluşmaya devam ediyor mu acaba? Sarı sitede bahsettiğim aracı sarı boyalı olarak A-1724 kodlu olarak gördüm. İstanbul'a geri satılmış olabilir mi?
Yanan eski Temsa Pert oldu. Araç, ivedikikle İBB ÖHO çıkması ikinci el Temsa Avenue LF ile değiştiriliyordu.38 AB 079 Temsa tekrar seferlere başlamış
Böylece Burdur hariç Türkiye'deki bütün Özel Halk Otobüsleri'nde MAN Lion's Classic dönemi sona ermiştir. Burdur ÖHO'de ise 1 adet MAN Lion's Classic mevcuttur.047 TEZELLER ile başlamıştır.
Takılacağı plaka belli miBugün kiçikapı öho otoparkında turkuaz renk damasız uzay kasa güleryüz gördüm ankara veya antalya çıkması gibi duruyordu. Kayseri öhonun ilk uzay kasa güleryüzü olacak.
Değil.Takılacağı plaka belli mi
Orjinal uzay kasa olduğuna eminmisiniz? Çünkü turkuaz renge sahip ve ön ızgara kısmı siyah olan, uzay kasa görünümüne dönüştürülmüş 2012 modellerde bir Güleryüz Cobra'nın Kayseri sayfalarınca Kayseri'de çeklimiş fotoğrafı bir İnstagram sayfasında mevcuttu. Bu arada 38 AB 277'nin mevcut kasası olan BMC Belde 280 CB CNG hatsız olarak satılık. Yoksa o Cobra'yı o plakaya mı takacaklar.Bugün kiçikapı öho otoparkında turkuaz renk damasız uzay kasa güleryüz gördüm ankara veya antalya çıkması gibi duruyordu. Kayseri öhonun ilk uzay kasa güleryüzü olacak.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.