Euro 5 motorlu temsalarda titremeyle ilgili kronik motor sorunları var daha önce bir kaç öho da temsadan vazgeçti.38 AB 024, 2013 model Temsa Avenue LF marka kasasını hatsız olarak satılığa çıkarmış. Muhtemelen Temsa'dan memmun kalmadı.
Zaten eğer temizi bulunmazsa Temsa Avenue LF'ler hararet, titreme vs sorunlarıyla esnafı pişman edebilen bir araç.Euro 5 motorlu temsalarda titremeyle ilgili kronik motor sorunları var daha önce bir kaç öho da temsadan vazgeçti.
38 AB 024, 2013 model Temsa Avenue LF marka kasasını hatsız olarak satılığa çıkarmış. Muhtemelen Temsa'dan memmun kalmadı.
Evet o Plus görünümlü 2013 model Temsa Avenue LF, 38 AB 037'nin 2008 model BMC Belde 260 CB marka aracının yerine geçecektir. Yeni aracın hali hazırda seferlere hazırlanma süreci devam etmektedir.Bugün 037 nin evinin önünde, sarı İstanbul öho çıkması C-510 kapı numaralı, plakasız Avenue LF (plus gibiydi) gördüm. Sanırım yenilemeler yavaş yavaş başlayacak
Araç Kayseri'deki oto galerisi tarafından Antalya'dan Kayseri'ye getirilmiş olabilir. Muhtemelen araç Kayserili otobüs esnafının satışına sunulacak.Sarı sayfada antalya plaka 2012 tezeller satılık ama araç kayseri'de sanırım melikgazi yazıyor nedendir acaba
Kış olduğu için mi yoksa araçlar mı pahalı değişimler son iki aydır bayağı azaldı
Aldığım bir duyuma göre değişimde 12-17 yaş şartı alçak tabanlılar ve cng ler için geçerliymiş. Dizeller 10-15 yaş şartıyla devam ediyor.
Ek olarak Kayseri ÖHO'deki en yaşlı dizel otobüs 38 AB 036'nın 2007 model BMC Belde 260 CB marka aracı olmalı. Muhtemelen maddi sebeplerden dolayı sözleşmesini uzatmış olabilir. Ancak yaş nedeniyle bu araç da yakın bir zamanda değişebilir.Aldığım bir duyuma göre değişimde 12-17 yaş şartı alçak tabanlılar ve cng ler için geçerliymiş. Yüksek taban dizeller 10-15 yaş şartıyla devam ediyor.
Eski kasa Akia Ultra LF12'lerden birini duyduğuma göre 38 AB 251 almış ancak değişim için pek acele etmiyormuş. Muhtemelen bahar ya da yaz aylarında aracı takar.Mesela ilanda 4 adet akia ultra satılıktı 3 ü kaldırılınca Kayseriye gelir diye tahmin etmiştim 3 hafta geçti sanırım başka şehire gitti
Bazı araçların trafiğe çıkışı modelden geç olduğu için yaş hesabında düşük çıkabiliyor (124 gibi) veya daha önce uzun süreli parklama cezası aldıyda (082, 179 gibi) parklanma süresi kadar uzatma alabiliyor. 179 eski 2006 model manı 2024 ün ortalarına kadar kullanmıştı. O araç kapkara duman atardı arkası simsiyah olurdu bilen bilir.Ek olarak Kayseri ÖHO'deki en yaşlı dizel otobüs 38 AB 036'nın 2007 model BMC Belde 260 CB marka aracı olmalı. Muhtemelen maddi sebeplerden dolayı sözleşmesini uzatmış olabilir. Ancak yaş nedeniyle bu araç da yakın bir zamanda değişebilir.
Öte yandan 38 AB 277, yeni aracı olan İstanbul ÖHO çıkması 2013 model Temsa Avenue LF'ye plakasını takmıştır yani değişim gerçekleşmiştir.
Eyvallah kral değişim haberlerinin artmasını umarızKayseri ÖHO'de 38 AB 275, 2009 model BMC Belde 280 CB CNG olan aracını İstanbul ÖHO çıkması olan ikinci el 2013 model BMC Procity ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.