çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.Sizin kısalttığınızı nasıl göreceğim ?
çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.Sizin kısalttığınızı nasıl göreceğim ?
Bir şey daha, neden bütün hatlarda güzergahı ters eklediniz? Noktalar sıralı.Sizin kısalttığınızı nasıl göreceğim ?
Açıkcası bazı şeyleri tam anlayamadım sitede ki ben normal bir şekilde çizmek istemiştim sadece, ters veya düz dikkat etmedimBir şey daha, neden bütün hatlarda güzergahı ters eklediniz? Noktalar sıralı.
evet gördüm şimdi . narlıdere hattını havalanına uzatmışsınız kendi haritam sizin yaptığınız gibi yapacağım .çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.
biraz daha oynayacağım istersen akşama doğru benim çatalı al tekrar kopyala devam et üstüneAçıkcası bazı şeyleri tam anlayamadım sitede ki ben normal bir şekilde çizmek istemiştim sadece, ters veya düz dikkat etmedim
evet gördüm şimdi . narlıdere hattını havalanına uzatmışsınız kendi haritam sizin yaptığınız gibi yapacağım .
Uzundere otogar hattını demokrasi universitesi uzatmakta çok iyi bir fikirmiş aklıma gelmemişti benim . Teşekkür ederim bazı hatları sizin yaptığınız gibi düzenlicem.
Mousem bozuldu gelince devam edeceğim.biraz daha oynayacağım istersen akşama doğru benim çatalı al tekrar kopyala devam et üstüne
Ben çoğu zaman telefondan yapıyorum hocam ama bilgisayardan daha iyi oluyor.Mousem bozuldu gelince devam edeceğim.
telefonum da tamirde ondan telefonda yok bende Erkinalp beyinde yaptıklarını inceleme fırsatım olur.Ben çoğu zaman telefondan yapıyorum hocam ama bilgisayardan daha iyi oluyor.
Egekent 4-Egekent 3 olabilir ama bu saydıkların biraz sorEvkalar arası gelmişken Egekentler arası da olsun bari.
Egekent - Egekent 4
443 gibi Anadolu Caddesine çıkarak Altınyol - Yeşildere - Akçay Caddesi - Aydın Yolu boyunca gidip 705 gibi devam etsin.
Egekent 2 - Egekent 3
Egekent 3'ün tam yerini bilmiyorum ama Buca'da Menderes Caddesinden geçebilir Egekent 2'den 428 gibi Çanakkale Asfaltına çıkıp Anadolu Caddesi - Altınyol - Yeşildere güzergahından devam edip Şirinyer'e çıkmalı Buca güzergahı için yorumum yok Menderes Caddesinden geçerse güzel olur. Aslında Altınyol'dan sonra Ankara Caddesi - Çevre Yolu - Tınaztepe güzergahında da gidebilir böyle daha iyi.
Zaten komik hat bunlar Egekent 4 - Egekent 3'ün de açılması çok zor. Egekent - Egekent 2 düşük ihtimal de olsa belki olabilir. Egekent 2 - Egekent 4 olsa bütün İzmir'i turlar.Egekent 4-Egekent 3 olabilir ama bu saydıkların biraz sor
Egekent 4-Egekent 3 şöyle olur: GraphHopper Maps | Route PlannerZaten komik hat bunlar Egekent 4 - Egekent 3'ün de açılması çok zor. Egekent - Egekent 2 düşük ihtimal de olsa belki olabilir. Egekent 2 - Egekent 4 olsa bütün İzmir'i turlar.
bu güzergah izkent mahallesindeki arka duraklarıda dolaşıyor ve hiç otobüs gitmeyen sağlıkçılar sitesinin önündende geçiyorİzkent - İzkent (Egekent)
Buca'daki İzkent ile Çiğli'deki İzkent arasında bir hat güzergahını tam tarif edemiyorum Buca'dan Konak - Altınyol - Anadolu Caddesi - 443 güzergahı gibi olabilir.
Bu hattı çizdim. 35 km uzunluğunda oldu fazla dolandırdım hattı yine. F.ALTAY-OTOGAR-DOĞANLAR hattı bakmak isteyen olursa.F. Altay - Doğanlar Stadı
Gürsel aksel, Mustafa Denizli, Atatürk ve son olarak Doğanlar stadını görmesini istedim
niye linke tıklayınca Wikipedia'ya gidiyor?https://metrodreamin.com/edit/WHhMaks2ODRLOFRIcWVDRVhDZU8zVzczWk93Mnww
Bu hattı çizdim. 35 km uzunluğunda oldu fazla dolandırdım hattı yine. F.ALTAY-OTOGAR-DOĞANLAR hattı bakmak isteyen olursa.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.