800 C tarifesi B değil 602 de C tarifesinde 660 J tarifesinde800 niye B tarifesi o zaman?
800 C tarifesi B değil 602 de C tarifesinde 660 J tarifesinde800 niye B tarifesi o zaman?
Yine olmaz 799 da var,Orasi bucaya ters kalir diye hat koymadim
808 809
796 da 799 olabilir
Asıl 830 niye A tarifesinde DEĞİLDİB değil C tarifesinde çalışıyor. Neden A tarifesinde olmadığı saçma bir olay.
800de eshot çalışırkenden maalesef seferler atlanıyordu her zaman durağa gittiğimde 30 dk civarı bekliyordum ve dolu geliyordu çok sinir bozucu bir durumdu iztaşıtın tek iyi yanı sürekli gelmesiB değil C tarifesinde çalışıyor. Neden A tarifesinde olmadığı saçma bir olay.
eshota göre ulukent ve egekent2 şehir merkezi olarak sayılıyor ama 830 niye c tarifesiydi hala anlayamadım.Asıl 830 niye A tarifesinde DEĞİLDİ
Ulukent olsa eyvallah deriz ama o kadarı da olmazdı, C tarifede
Adamlar 428 e yolcu çekiyor vay be eshotbende ayda 1-2 kez başvuru yapıyorum hep gelen cevap aynı otobüs-metro-vapur-tramvay-izban bağlantılı aktarmalı olarak ulaşım bulunduğu için başvurunuz reddedilmiştir diyorlar aktarma dedikleride 748+428 oluyormuşa
Yani bir de Menemen hattı diye 800 a tarifesinde değil ama Çiğli merkez ilçe iken nasıl 830 C tarifesinde oldu hala anlayamıyorum. İztaşıt bir kazık atmaya çalıştı galiba.Asıl 830 niye A tarifesinde DEĞİLDİ
Ulukent olsa eyvallah deriz ama o kadarı da olmazdı, C tarifede
bir kezde koyundere-bostanlı iskele için yazdığımda altına 428 in ne zaman ulukente gelse dolu olduğunu 827nin de çok dolaştığını yazmıştım yine red aldi maalesefAdamlar 428 e yolcu çekiyor vay be eshot![]()
Bari sefer sıklığını artırsalar zaten hat çakılı oluyor. Kışın normal sefer saatlerinin hepsi körüklüye çevirilip solo seferler ek sefer olarak yapılmalı. Sabah Egekent 2'den kalkan 07.13 - 07.26 solo seferleri tam bir rezillik oluyordu. En yoğun saatte nasıl körüklü çalışmaz ? Bu yüzden 07.13 - 07.26 körüklü yapılıp 07.20 ye solo sefer eklenmeli.Adamlar 428 e yolcu çekiyor vay be eshot![]()
köye hizmet etmesi saçma köyde sadece iniyorlar zaten binen yok gidiş için ulukente yürüyorlarda evlerine dönerken yürüyemiyorlarmı ?Bari sefer sıklığını artırsalar zaten hat çakılı oluyor. Kışın normal sefer saatlerinin hepsi körüklüye çevirilip solo seferler ek sefer olarak yapılmalı. Sabah Egekent 2'den kalkan 07.13 - 07.26 solo seferleri tam bir rezillik oluyordu. En yoğun saatte nasıl körüklü çalışmaz ? Bu yüzden 07.13 - 07.26 körüklü yapılıp 07.20 ye solo sefer eklenmeli.
Tarifeleri karıştırmışım o zaman kusura bakmayın800 C tarifesi B değil 602 de C tarifesinde 660 J tarifesinde
Köy kısmına hat önerim var başlığa yazacağımköye hizmet etmesi saçma köyde sadece iniyorlar zaten binen yok gidiş için ulukente yürüyorlarda evlerine dönerken yürüyemiyorlarmı ?
Menemen bostanlı hattı olsa veya Menemen Karşıyaka aslında çözüm olacaktır ama açmaz eshotbir kezde koyundere-bostanlı iskele için yazdığımda altına 428 in ne zaman ulukente gelse dolu olduğunu 827nin de çok dolaştığını yazmıştım yine red aldi maalesef
köy için ne yazarsak yazalım reddediliyor bende 595 in köye uzatılıp ulukentte son durak yapmasını önermiştim ama reddedildiKöy kısmına hat önerim var başlığa yazacağım
izbanda aktarma gittikten sonra deneyeceğim şansımı menemen-karşıyakadan yanaMenemen bostanlı hattı olsa veya Menemen Karşıyaka aslında çözüm olacaktır ama açmaz eshot
Aslında sadece köydeki yaşlıların Egekent 2 merkezine ulaşması için köye hizmet gerekli. Bostanlı'dan gelen köye bir şekilde yürür Çanakkale asfaltında inse en fazla 5 dakika mesafe fark eder. Bu yüzden bunun için ayrı bir hat açılması daha iyi. Metrodreaminde yaptığın Ulu Koop - Egekent 2 ring hattı açılmalı.köye hizmet etmesi saçma köyde sadece iniyorlar zaten binen yok gidiş için ulukente yürüyorlarda evlerine dönerken yürüyemiyorlarmı ?
Şu an hala C tarifesinde mi?Asıl 830 niye A tarifesinde DEĞİLDİ
Ulukent olsa eyvallah deriz ama o kadarı da olmazdı, C tarifede
en mantıklısı öyle olur zaten yada 595i uzatacaklarAslında sadece köydeki yaşlıların Egekent 2 merkezine ulaşması için köye hizmet gerekli. Bostanlı'dan gelen köye bir şekilde yürür Çanakkale asfaltında inse en fazla 5 dakika mesafe fark eder. Bu yüzden bunun için ayrı bir hat açılması daha iyi. Metrodreaminde yaptığın Ulu Koop - Egekent 2 ring hattı açılmalı.
kapatıldı şuan çalışmıyorŞu an hala C tarifesinde mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.