Tema düzenleyici

İzmir'de Parklama İçin Uygun ve Boş Olan Otobüs Durakları ve Aktarma Merkezleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en mantıklısı öyle olur zaten yada 595i uzatacaklar
595 in son durağı askeri lojmanlar oranın sadece 1 giriş çıkışı var aktif kullanılan diğer çıkış yeri aktif kullanılmıyor oda son durağa yakın uzatma olmaz bence

Konu sahibi
hocam kent2 de oturmadığım için bilmiyorum size sorayım izbanla hangi durakta iniyorsunuz evinize gitmek için ulukent mi egekent2 mi
İkisinde de inebiliyorum ama çoğu kişi Egekent 2'yi tercih ediyor Egekent 2'den daha kısa sürede eve gidebiliyorum.

128 köye girip çıksa aslında o zaman da Ulukent izbandan geçmeyecek.
Bundan yıllar önce 128 ulukent köyün içine gidiyordu o zamandq tabi gümrük dönüşü yoğun olmasına rağmen gene o köyü dolaşıp egekent 2 izbana doğru gidiyordu

Konu sahibi
Bundan yıllar önce 128 ulukent köyün içine gidiyordu o zamandq tabi gümrük dönüşü yoğun olmasına rağmen gene o köyü dolaşıp egekent 2 izbana doğru gidiyordu
Şu anda köye 428 gireceğine 128 girmeli. Zaten 128 full solo çalışmasına rağmen pik saatler hariç yoğun olmuyor.

Konu sahibi
128 genelde boş oluyor zaten pik saatlerde bile dolu görmüyorum cansu sitesi civarında
Okul zamanları çakılı oluyor. Egekent 2 izbana 16.30 civarı gelen 128 bazen yolcu alamadan gidiyor. Sabah da 07.30 - 08.00 arası çakılı oluyor.

128 genelde boş oluyor zaten pik saatlerde bile dolu görmüyorum cansu sitesi civarında
128 dönüşte en çok yolcu aldığı yerler ulukent izban ve egekent 2 izban oraya kadar fazla dolu olmuyor sabah saatlerinde ise egekent 2 den yolcusu oluyor okul çıkışları kalabalık oluyor onun dışında zaten 428 sırtlıyor hepsini

Geri
Üst Alt