O sırada 816 hattı egekent aktarma çiğli aktarmadır

Salladim 16li bitain diye baska hat cikti
O sırada 816 hattı egekent aktarma çiğli aktarmadır
Senin için egekent aktarma Stadyum metro yaparız sıkıntı yok
Salladim 16li bitain diye baska hat cikti
Baya yolcu kullanir amaSenin için egekent aktarma Stadyum metro yaparız sıkıntı yok![]()
menemene hat açmaya pek istekleri yok zaten üvey evlat menemen maalesefizmirde çeşme dışında pek bulunmadım eshotun işleyişini de bilmiyorum ama menemen'e hat açmaları bana nedense ütopik geliyor
Bunları hiç açmazlar da bunun yerine mevcut hatlarda düzenleme yapılmalı. 502, 503, 599 vs Halkapınardan Stadyuma çekilsin diyeceğim ama tramvaya aktarma gidecek. Aslında 543 Stadyuma çekilebilir güzel olur. 253 de Stadyum Metro - Konak olarak çalışsa bu da iyi olabilir.Yeni hatlar açılmalı
388 Stadyum Metro-Otogar
248-Stadyum Metro Evka 4(Bornova Merkez Hükümet konağından itibaren 585 Peronları)
531 Stadyum Metro-Bayraklı Şehir Hastanesi (Bornova Merkez aracılığıyla)
414 Evka 3-Stadyum Metro(314 güzergahı+Bornova Merkez)
816 Beşyol-Stadyum Metro(Bornova merkez Caddesi üzerinden Ardından Evka 3 Metro da duraklar 316 ile 30 dakika arayla aynı güzergahtan)
370 Stadyum Metro-Laka Mahallesi
421-Stadyum metro-Mavişehir Aktarma Merkezi
808 Stadyum Metro-Menemen Aktarma Merkezi
796-Stadyum Metro-Tire/Torbalı
Acilsa guzel olurduBunları hiç açmazlar da bunun yerine mevcut hatlarda düzenleme yapılmalı. 502, 503, 599 vs Halkapınardan Stadyuma çekilsin diyeceğim ama tramvaya aktarma gidecek. Aslında 543 Stadyuma çekilebilir güzel olur. 253 de Stadyum Metro - Konak olarak çalışsa bu da iyi olabilir.
808 ile 796 hatlari var başka numara koyar mısınızYeni hatlar açılmalı
388 Stadyum Metro-Otogar
248-Stadyum Metro Evka 4(Bornova Merkez Hükümet konağından itibaren 585 Peronları)
531 Stadyum Metro-Bayraklı Şehir Hastanesi (Bornova Merkez aracılığıyla)
414 Evka 3-Stadyum Metro(314 güzergahı+Bornova Merkez)
816 Beşyol-Stadyum Metro(Bornova merkez Caddesi üzerinden Ardından Evka 3 Metro da duraklar 316 ile 30 dakika arayla aynı güzergahtan)
370 Stadyum Metro-Laka Mahallesi
421-Stadyum metro-Mavişehir Aktarma Merkezi
808 Stadyum Metro-Menemen Aktarma Merkezi
796-Stadyum Metro-Tire/Torbalı
muhtarla 3-4 defa konuştum kendiside karşıyaka ve bostanlı otobüsü için başvuru yaptığını söyledi ama açmıyorlar maalesefMuhtara soyoeyin acarlar belki
Niye açmıyorlarmuhtarla 3-4 defa konuştum kendiside karşıyaka ve bostanlı otobüsü için başvuru yaptığını söyledi ama açmıyorlar maalesef
A tarifesinde istedi ise açmamış olabilirler. B tarifesinde açmaları için tekrar başvuru yapmayı denesinmuhtarla 3-4 defa konuştum kendiside karşıyaka ve bostanlı otobüsü için başvuru yaptığını söyledi ama açmıyorlar maalesef
A tarifesindeki 428 Koyundereye(Göç evleri de uygun) uzarsa B tarifeye dönüşür mü sizceA tarifesinde istedi ise açmamış olabilirler. B tarifesinde açmaları için tekrar başvuru yapmayı denesin
Eshot veya İzulaşta'n İztaşıt'a geçerse olurA tarifesindeki 428 Koyundereye(Göç evleri de uygun) uzarsa B tarifeye dönüşür mü sizce
428 asla başka bir uzatmayı kaldıramaz koyunderenin sokakları körüklüye uygun değil sadece çanakkale asfaltı körüklüye uygunA tarifesindeki 428 Koyundereye(Göç evleri de uygun) uzarsa B tarifeye dönüşür mü sizce
bende ayda 1-2 kez başvuru yapıyorum hep gelen cevap aynı otobüs-metro-vapur-tramvay-izban bağlantılı aktarmalı olarak ulaşım bulunduğu için başvurunuz reddedilmiştir diyorlar aktarma dedikleride 748+428 oluyormuşNiye açmıyorlar
Orasi bucaya ters kalir diye hat koymadim808 ile 796 hatlari var başka numara koyar mısınız
Ayrıca niye Buca hala üvey evlat muamelesinde 515 de bölünsün
470 uzasın oraya
şehir merkezine B tarifesi sokmazlar diye tahmin ediyorum o nedenle başvuruyu tarife vermeden yazıyorum benA tarifesinde istedi ise açmamış olabilirler. B tarifesinde açmaları için tekrar başvuru yapmayı denesin
800 niye B tarifesi o zaman?şehir merkezine B tarifesi sokmazlar diye tahmin ediyorum o nedenle başvuruyu tarife vermeden yazıyorum ben
Eshotun açacağı 531 hattı A tarifesindeydi aslında ama hattı açmadılar açsalar çok iyi olacaktı çiğliye kadar gidip oradan aktarma yapabilirdim bütün bostanlı hatlarınaA tarifesinde istedi ise açmamış olabilirler. B tarifesinde açmaları için tekrar başvuru yapmayı denesin
B değil C tarifesinde çalışıyor. Neden A tarifesinde olmadığı saçma bir olay.800 niye B tarifesi o zaman?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.