yamanlarda yaşarken 78 le 137 iki yöndede hep arka arkaya gelirdiBen de böyle istiyorum 18 ve 579'uma
Naldöken-Çiğli Meydanyolu-Ulukent İzban arası hep yarış yapıyorlar800 araçları hiçbir zaman tek gitmiyor ya yanında başka 800 ya da 602/608/660 üçlüsünden biri oluyor. (Alaybey sonrası da yarış yapıyorlar birbirleri ile)
E rahat işte ben de bunu isterim Koruluk'tan sonra basar gider evime rahat18 çankayadan gelene kadar 579 çoktan üçyoldan yolcuları alıp gider.
O sırada arka arkaya 19 ve 20 denk gelirE rahat işte ben de bunu isterim Koruluk'tan sonra basar gider evime rahat
Ben de bir keresinde arka arkaya bütün İşçievleri-Yıkıkkemer hatlarını arka arkaya gördümyamanlarda yaşarken 78 le 137 iki yöndede hep arka arkaya gelirdi
20 daha iyi olurdu ya tastamam sokağın önüne denk geliyorO sırada arka arkaya 19 ve 20 denk gelir![]()
Hız tutkunları kesinlikle son seferini yapacak bir 684 veya 675 denesinNaldöken-Çiğli Meydanyolu-Ulukent İzban arası hep yarış yapıyorlar![]()
Normal sürmüş.F.Altay-Urla Jandarma arası 36 dakika sürdü
Sizin planlama müdürlüğü bus bunching yaratma uzmanı galibaKonu:Parklanmaya Uygun DuraklarArka Arkaya Gelen Otobüsler
795: Torbalı-Ödemiş Motor 90dk, Otobüs 75dkHız tutkunları kesinlikle son seferini yapacak bir 684 veya 675 denesin
Hem şoför işi bırakmak için yetişecek diye basıyorlar hem de ekspres hat bakın denedim
F.Altay-Urla Jandarma arası 36 dakika sürdü
Siz bi de Buca Üçkuyular Meydan'ı görün. (Pik saatlerde Zincirlikuyu Metrobüs, hem insan hem otobüs olarak)Sizin planlama müdürlüğü bus bunching yaratma uzmanı galiba
Bunlar nasıl yolcu toplayabiliyorlarSiz bi de Buca Üçkuyular Meydan'ı görün. (Pik saatlerde Zincirlikuyu Metrobüs, hem insan hem otobüs olarak)
200 gece tabii795: Torbalı-Ödemiş Motor 90dk, Otobüs 75dk
200: Mavişehir-Havaalanı Araba 25/30dk, Otobüs 20dk
dün Narlıderede düğündeydim 22.20 de Güzel Sanatlardan metroya bindim 22.56da Bölgede indim 23.03 te 602 ye bindim 23.35 de Koyundere durağında indim şaka gibi ama 35 dakikada bornovadan menemene geldimHız tutkunları kesinlikle son seferini yapacak bir 684 veya 675 denesin
Hem şoför işi bırakmak için yetişecek diye basıyorlar hem de ekspres hat bakın denedim
F.Altay-Urla Jandarma arası 36 dakika sürdü
Her allahı günü katlanıyordum 3 seneye kadarSiz bi de Buca Üçkuyular Meydan'ı görün. (Pik saatlerde Zincirlikuyu Metrobüs, hem insan hem otobüs olarak)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.