421 Mavişehir Aktarma Merkezi - Otogar
Arada Ege ve 9 Eylül'e uğratılabilir mi?Özel üniversite diye bu hattı açmayabilirler.
Bilmem, Ege olur gibi ama 9 Eylül tersArada Ege ve 9 Eylül'e uğratılabilir mi?
zaten olması gereken 675-684 harici tüm ilçe otobüslerinin kaymakamlığa çekilmesiUrla'ya İztaşıt yakın zamanda geleceği söyleniyor. Umarım -Zeytinalanı-Gülbahçe-Balıklıova-Çeşmealtı otobüsleri Narlıdere Kaymakamlıkta sonlanır. Zaten Urla ve Seferihisar yolcularının pik saatlerde Şehitlik metrosunu kullanıyor. En azından yaz ayları için önemli avantaj sağlar.
Zamanı belli değil. Urladan önce kemalpaşaya gelebilir.Urla'ya İztaşıt yakın zamanda geleceği söyleniyor.
İlk sırada Urla sonra Kemalpaşa diye duydum.Zamanı belli değil. Urladan önce kemalpaşaya gelebilir.
Kemalpaşa için imzalar atılmıştı diye biliyorum. Gerçe hangisine önce geleceği sorun değil. Bu sene gelsin yeter.İlk sırada Urla sonra Kemalpaşa diye duydum.
Alaçatı Marina,Musalla,Ovacık, Çiftlikköy ve Dalyan taraflarına bile araç yokÇeşme'ye de İztaşıt gelse güzel olur. Alaçatı - Ilıca - Çeşme dolmuşları yoğun oluyor bunların yerine İztaşıt güzel olur. Çok turistik bir yer olan Çeşme'de 760 ve 906 dışında Eshot hattı yok.
Onlar da sadece Çeşme otogara gitmiyor mu?Çeşme'ye de İztaşıt gelse güzel olur. Alaçatı - Ilıca - Çeşme dolmuşları yoğun oluyor bunların yerine İztaşıt güzel olur. Çok turistik bir yer olan Çeşme'de 760 ve 906 dışında Eshot hattı yok.
Merkezine 760 ve 906 giriyor ama Dalyan'a ve Çiftlikköy'e gitmiyor.Onlar da sadece Çeşme otogara gitmiyor mu?
Çeşmenin gerçekten içine giren hat var mı?
Ah be imkansız oÇeşme-Halkapınar Ekspres hat![]()
Dalyana gideni var da Ovacık Çiftlikköy tarafını bilmiyorumÇiftlikköy ovacık ve dalyana dolmuş gidiyordu galiba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.