İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• #1,421
Aslında Bergama - İzmir Otogar hattı da açılabilir zaten Bergama'ya iztaşıt geldi. Beydağ - İzmir Otogar hattı açıldıysa bu da açılabilir.
Bergama-İzmir, Dikili-İzmir, Kınık-İzmir arası çalışan kooperatif ÖHO'ya katılmama kararı aldılar. Bahsettiğiniz Bergama ilçe içi ÖHO'lar.

• #1,422
@kısayolunuzunu

Hocam bakın siz 771 864 897 demiştiniz ben eski hat pakerimle geldim
708 Yazıbaşı-Tekeli

Tekeli OSB-Masal Konutları-Türkmenköy-Egekent 4-Suyunbaşı-Yazıbaşı TOKI
Yazıbaşı

Parkur süresi- 54 Dakika

696 Karakuyu-Torbalı

Kaplancık-Haluk Alpsu Blv-Tepeköy İzban

Parkur süresi 35 Dakika

Kaplancık gibi bir yer de ulaşımsız,o zaman bu hat da açılsın

771 Akmescit-Belevi İzban

Topalak-Başköy-Akyurt-Büyükkale-Küçükkale-Üzümler-Tire Yolu-Belevi

Saydığım köylerden Akmescit dahil 6 tanesine tek bir otobüs yok, tek geçen hat 743 ise caddeyi ve Büyükkale'yi alıyor o kadar, hattın Tire'den başlamasına emin olamadım ama,Belevi daha makul gibi

897 Beydağ-Belevi İzban

Ovakent-Konaklı-Balabanlı-Kazanlı-Yeğenli-Tire-Tire-Selçuk Yolu-Belevi İzban

864 Çayırköy-Beydağ (İZTAŞIT)
Köy hat paketi bölüm 4
Beydağ'a İztaşıt geldi ama köyler hala daha ulasım istiyor, hat paketinin 4. Hattı 864'ün güzergahını takdim ediyorum

Çayırköy-Hamamköy- Güney (Gir-çık)-Küçükören-Küre-Çamlıca-Bozcayaka-Konaklı-Ovakent- Tire-Beydağ Yolu-Beydağ Stadı-

Güzergah yaklaşık 75 dakika

Köy hatları bölüm 5
859 Dikili-Zeytindağ

Yahşibey-Bademli-Denizköy-Çandarlı-Çandarlı Liman-Zeytindağ

664 misali koyları dolanır,
Parkur süresi 67 dakika

• Beğen
Tepkiler: kısayolunuzunu
  • #1,423
İzban'ın 90 dakika aktarması kalkmaz rahat olun. Cemil Tugay dediği gibi düzgün işletim olmasını istiyor ayrıca yeni tren setleri alınsın diye talepleri var.
Eğer Narlıdere kaymakamlık metro durağı son durak yapılsa Urlada çalışan İyte-Gülbahçe-Çeşmealtı-Balıklıova-Zeytinalanı otobüslerini son durak olması gerekiyor. Hem parkur süresi kısalır hem gittiğin kadar ödeye çok gerek olmaz. Sanırım Urla İztaşıta geçince böyle hatlar kısalır. Umarım. Grevden sonra Narlıdere etabı yoğun çalıştığı anlaşılınca Şehitlik durağı Üçyol Aktarması gibi kullanılıyor. Kaymakamlıkta kavşak bitti yukarısına otobüsler park etsin diye alan yapmışlardı ama ses yok.
aslında kalksa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum
zaten mevcut durumda da İZBAN varmış gibi işlemiyor,8 de içeri ittirilerek binen yolcular,43 derece sıcakta arızalandı diye rayda yürütülen yolcular...ben buna pek işleyen sistem diyemem
90 dakika kalksa en azından kağıt üzerinde İZBAN zorunluluğu ortadan kalkma ihtimali olur,en azından 400-720 gibi önemli hatlar geri açılır ve alternatif ulaşım sağlanmış olurdu

• 100
Tepkiler: dragi35 ve Hermes
  • #1,424
aslında kalksa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum
zaten mevcut durumda da İZBAN varmış gibi işlemiyor,8 de içeri ittirilerek binen yolcular,43 derece sıcakta arızalandı diye rayda yürütülen yolcular...ben buna pek işleyen sistem diyemem
90 dakika kalksa en azından kağıt üzerinde İZBAN zorunluluğu ortadan kalkma ihtimali olur,en azından 400-720 gibi önemli hatlar geri açılır ve alternatif ulaşım sağlanmış olurdu
Yok yok trafik hiç kaldırmaz. Millet bu sefer 90 dakika yok diye binmez. Gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Hermes
  • #1,425
Evka4 - Evka3 Metro
Ersoy cd. 477, 467 sk, topçu tugayı kavşağı, cengizhan cd.

Sabah akşam parçalı solo çalışır, bornova meydana uğramazEkli dosyayı görüntüle 65903
Evka 4 - Şehir Hastanesi

Ersoy Caddesi - Turgut Reis Caddesi - Hürriyet Caddesi - Ziya Gökalp Caddesi - İstiklal Caddesi - Çevre Yolu - Şehir Hastanesi

Ekli dosyayı görüntüle 65908
Bu iki öneriyi birleştirerek Evka 3 Metro - Evka 4 - Şehir Hastanesi - Salhane Akt. olarak bir hat planladım
aşağıdaki linkten bakabilirsiniz
metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0

• Beğen
Tepkiler: dragi35
  • #1,429
Bu iki öneriyi birleştirerek Evka 3 Metro - Evka 4 - Şehir Hastanesi - Salhane Akt. olarak bir hat planladım
aşağıdaki linkten bakabilirsiniz
metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0
Hat aşırı uzun, buradan
Salhane-Manavkuyu-Şehir Hastanesi
Evka-3 Metro - Evka 4 (açmazlar)
Evka4-İnönü-Şehir Hastanesi (Biraz daha dolanarak)
Salhane- Evka3 Metro/Bornova Metro (Sakarya Caddesi)
Hatları çıkabilir

• Beğen
  • #1,430
Yok yok trafik hiç kaldırmaz. Millet bu sefer 90 dakika yok diye binmez. Gerek yok.
Zaten aktarmasız binecek olan binsin. Mesela Karşıyaka merkez ile Menemen merkezi arasında tek vesait İzbanla bir yere gidecek olan binsin. 800'de aktarma yok ama yine de çok kalabalık oluyor. İzban'da yoğunluk azalsa da yine kullanan olur.

• Beğen
Tepkiler: Hermes
  • #1,431
Zaten aktarmasız binecek olan binsin. Mesela Karşıyaka merkez ile Menemen merkezi arasında tek vesait İzbanla bir yere gidecek olan binsin. 800'de aktarma yok ama yine de çok kalabalık oluyor. İzban'da yoğunluk azalsa da yine kullanan olur.
Çünkü çoğu kişi ya aktarma yapmıyor ya da aktarmasız şekilde bile daha uyguna denk geliyor. Zaman tasarrufunu saymıyorum bile

• #1,432
Örnek olarak (Karşıyaka'dan - Evka4'e) gideceğim:
800+249 : 19.5 : 45dk
İzban+249: 10 (20 aktarmasız) : 75dk
221+330+249: 10 : zaman (ehe)

• #1,433
Örnek olarak (Karşıyaka'dan - Evka4'e) gideceğim:
800+249 : 19.5 : 45dk
İzban+249: 10 (20 aktarmasız) : 75dk
221+330+249: 10 : zaman (ehe)
Karşıyaka ile Bornova arasında 800 çok hızlı gidiyor ama Menemen ile Bornova arası o kadar hızlı olmuyor. Karşıyaka Bornova arası hiç İzban ile uğraşmaya gerek yok.

• #1,434
Beyler bazı şöfor ler ile konuştum ve bu yılın sonuna kadar araç alımı yapılmasının zor olduğunu söylüyorlar yeni hatlar yeni araçlar ile gelebilir aksi halde hatlar dahada seyrek olacak çünkü eldeki araçlarda bakım az ve şöfor lerin bazıları araçları hor kullanıyor belediye 2026 başında umarız yeni araç alımı yapar ve yeni hatlar için düğmeye basılır

• Beğen
Tepkiler: Kav ve dragi35
  • #1,435
Beyler bazı şöfor ler ile konuştum ve bu yılın sonuna kadar araç alımı yapılmasının zor olduğunu söylüyorlar yeni hatlar yeni araçlar ile gelebilir aksi halde hatlar dahada seyrek olacak çünkü eldeki araçlarda bakım az ve şöfor lerin bazıları araçları hor kullanıyor belediye 2026 başında umarız yeni araç alımı yapar ve yeni hatlar için düğmeye basılır
Yeni araçlar alınsa da filodan çıkacak araç da çok var. İnşallah çok araç alınır.

• #1,436
800 ve 602 yi kullanan kişilerin çoğu izban alternatifi olduğu için değil menemenin çoğu yerinde izban olmadığı için aktarmayla uğraşmamak için biniyor eğer gideceği yer bayraklıysa adam neden izbana binsin ki biner evinin önünden 800 veya 602 ye direkt tek vesait gider.

• Beğen
  • #1,438
Araç alımından ben ümidi kestim procity ve belde ile yollarda kalırız artık yeni hat artık açmazlar anca 49 tarzı hatlar açılır

• Üzgün

Konu görüntüleyen kullanıcılar