Zorlamaz gibi, o tipten yokuşlar 75.Yıl tarafımda da yok mu?Ben bir keresinde o yollardan geçtim, hele Durmuş Yaşar okulu civarı aynı tipten değil mi?Yokuş çok zorlamaycaksa araçları gidebilir
Zorlamaz gibi, o tipten yokuşlar 75.Yıl tarafımda da yok mu?Ben bir keresinde o yollardan geçtim, hele Durmuş Yaşar okulu civarı aynı tipten değil mi?Yokuş çok zorlamaycaksa araçları gidebilir
Kıvanç Caddesi biraz daha dik ve uzun geldi gözüme ama bir sıkıntı olmaz 475 pazar kurulduğunda Boğaziçi'nden Toros'a durmadan çok daha dik yokuş çıkıyorZorlamaz gibi, o tipten yokuşlar 75.Yıl tarafımda da yok mu?Ben bir keresinde o yollardan geçtim, hele Durmuş Yaşar okulu civarı aynı tipten değil mi?
Bu taraf Sanayi metro istasyonu'nun sol tarafındaki yol(Şaşal plaza taraflarının olduğu yer) ve o yoldan araç geçebilir,Mersinpınar'dan Bornova Metro istikametinde o yolu kullanmasını özellikle istedimÜniversite Cd
Gürçeşme hiç körüklü kaldıramaz349 Evka-4-Şirinyer Akt Merkezi
249 güzergahı kemerden gürçeşme üzerinden 418 gibi Şirinyere gider.
Körüklü araç çalışır
25 dakikada bir sefer saati
Solo çalışabilir o zamanGürçeşme hiç körüklü kaldıramaz
Öyle olursa mis olur işte, ama bunu birleşmesini istediğiniz hatlara yazsaydınSolo çalışabilir o zaman
Bunun amacı 249a yardımcı da olmak 249 körüklüyle devam ederÖyle olursa mis olur işte, ama bunu birleşmesini istediğiniz hatlara yazsaydın
Koyundere - Bostanlı İskele önerildiği için yazmamıştımKonak demeyelim de bostanlı diyelim. Bostanlıdan vapurla konağa gidilir. Öteki türlü otobüs konağa gidene kadar parkur süresi de baya artar.
evet bostanlı ve halkapınar aşırı iyi olur menemen bölgesi içinKonak'a giden hat olmasa bile bir Bostanlı bir de Halkapınar 2 hattı yeterli olur. Halkapınar'dan metroyla rahat Konak'a gidilebilir.
Aslında 848 Ulukent Aktarma yerine Halkapınar 2'ye uzatılsa daha iyi olur.evet bostanlı ve halkapınar aşırı iyi olur menemen bölgesi için
800 bu kadar iş yaparken hayatta ona destek hat gelmez.700 Menemen - Bornova Metro (Ekspres)
Çevre yoluna girmeden 800 güzergahında gidecek ama her durakta durmayacak. Üst Geçit, Ulukent Gar, Balatçık Kahveler, Çiğli Santral, Çiğli Belediye, Soğukkuyu Trafik, Turan, Bayraklı Üst Geçit ve Bölge duraklarında kesinlikle durmalı. Menemen ve Bornova içinde bazı duraklar eklenebilir.
Metrodreamin'deki 600 ile iyi iş yapar mı @dragi35700 Menemen - Bornova Metro (Ekspres)
Çevre yoluna girmeden 800 güzergahında gidecek ama her durakta durmayacak. Üst Geçit, Ulukent Gar, Balatçık Kahveler, Çiğli Santral, Çiğli Belediye, Soğukkuyu Trafik, Turan, Bayraklı Üst Geçit ve Bölge duraklarında kesinlikle durmalı. Menemen ve Bornova içinde bazı duraklar eklenebilir.
O iyi Menemen yolcusunu hızlı bir şekilde taşır. Egekent 2 Üst Geçit durağında da durup Ulukent kavşağından çevre yoluna girse daha çok talep görür. Egekent 2 İzban ile de bağlantılı olur. 700'ü Menemen' dekilerin hem Bornova'ya hem Çiğli ve Karşıyaka'ya hızlı ulaşmaları için önerdim.Metrodreamin'deki 600 ile iyi iş yapar mı @dragi35