Bucali Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,181 dragi35' Alıntı: Çok ütopik bir hat. İzban kullanın Genişletmek için tıkla ... E izbandan sonra yine otobüse binecek ki, Tepkiler: Enstanya
dragi35' Alıntı: Çok ütopik bir hat. İzban kullanın Genişletmek için tıkla ... E izbandan sonra yine otobüse binecek ki,
Atabey Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,182 dragi35' Alıntı: Çok ütopik bir hat. İzban kullanın Genişletmek için tıkla ... İzban %100 gerçek
Bucali Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,183 Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72924 İzban %100 gerçek Genişletmek için tıkla ... Abi bu biraz güzel olmuş bunu dene Tepkiler: Enstanya, dragi35 ve Atabey
Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72924 İzban %100 gerçek Genişletmek için tıkla ... Abi bu biraz güzel olmuş bunu dene
Atabey Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,184 Bucali' Alıntı: Abi bu biraz güzel olmuş bunu deneEkli dosyayı görüntüle 72925 Genişletmek için tıkla ... İzban=İzmir Banliyo Sistemi? Hayır değil gerçek anlamı:İnsalnları Zorla Bok gibi trenlere bindirme ve Arıza ustası Normal Olmayan Hint Banliyösü Tepkiler: dragi35
Bucali' Alıntı: Abi bu biraz güzel olmuş bunu deneEkli dosyayı görüntüle 72925 Genişletmek için tıkla ... İzban=İzmir Banliyo Sistemi? Hayır değil gerçek anlamı:İnsalnları Zorla Bok gibi trenlere bindirme ve Arıza ustası Normal Olmayan Hint Banliyösü
Bucali Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,185 Konudan ıraklaşmamak adına hat önerisi 91 Irmak Mahallesi-Konak Evka-7-Eskiizmir Cd.-İhsan Alyanak Blv.-İnönü Cd. 45 dakikada 1 seferli( parkur süresi 40 dakika) Tepkiler: dragi35
Konudan ıraklaşmamak adına hat önerisi 91 Irmak Mahallesi-Konak Evka-7-Eskiizmir Cd.-İhsan Alyanak Blv.-İnönü Cd. 45 dakikada 1 seferli( parkur süresi 40 dakika)
Atabey Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,186 Bucali' Alıntı: Konudan ıraklaşmamak adına hat önerisi 91 Irmak Mahallesi-Konak Evka-7-Eskiizmir Cd.-İhsan Alyanak Blv.-İnönü Cd. 45 dakikada 1 seferli( parkur süresi 40 dakika) Genişletmek için tıkla ... Eshot:İZBAN Kullanın metro kullanın tramvay kullanın ben hat açmıyorum. Tepkiler: dragi35
Bucali' Alıntı: Konudan ıraklaşmamak adına hat önerisi 91 Irmak Mahallesi-Konak Evka-7-Eskiizmir Cd.-İhsan Alyanak Blv.-İnönü Cd. 45 dakikada 1 seferli( parkur süresi 40 dakika) Genişletmek için tıkla ... Eshot:İZBAN Kullanın metro kullanın tramvay kullanın ben hat açmıyorum.
Atabey Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,187 Aliağa İzban-F.Altay 1 saat 3ü dakikada bir seferi olsa ve şoförlee değişimli çalışırsa güzel olabilir. Tepkiler: Bucali ve dragi35
Aliağa İzban-F.Altay 1 saat 3ü dakikada bir seferi olsa ve şoförlee değişimli çalışırsa güzel olabilir.
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,188 Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72924 İzban %100 gerçek Genişletmek için tıkla ... Buca metrosuna alınacak metrolar keşke bunun gibi olsa çok güzelmis model
Atabey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 72924 İzban %100 gerçek Genişletmek için tıkla ... Buca metrosuna alınacak metrolar keşke bunun gibi olsa çok güzelmis model
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,189 Atabey' Alıntı: Aliağa İzban-F.Altay 1 saat 3ü dakikada bir seferi olsa ve şoförlee değişimli çalışırsa güzel olabilir. Ekli dosyayı görüntüle 72931 Genişletmek için tıkla ... İzban ve m1 kullanın kardeşim Tepkiler: dragi35
Atabey' Alıntı: Aliağa İzban-F.Altay 1 saat 3ü dakikada bir seferi olsa ve şoförlee değişimli çalışırsa güzel olabilir. Ekli dosyayı görüntüle 72931 Genişletmek için tıkla ... İzban ve m1 kullanın kardeşim
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,190 Ayaz' Alıntı: burada önerilen bazı hatları yapmaya başladım şuanlık sadece 4 hat yaptım. metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0 Genişletmek için tıkla ... Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin
Ayaz' Alıntı: burada önerilen bazı hatları yapmaya başladım şuanlık sadece 4 hat yaptım. metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0 Genişletmek için tıkla ... Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin
Ayaz Paylaşımcı Üye 11 Tem 2025 #1,191 Enstanya' Alıntı: Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin Genişletmek için tıkla ... müsait olunca bakacağım Tepkiler: Enstanya
Enstanya' Alıntı: Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin Genişletmek için tıkla ... müsait olunca bakacağım
Bucali Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,192 Enstanya' Alıntı: Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin Genişletmek için tıkla ... Hatta ben de öneri buldum. 411 Naldöken-Bornova Metro Tepkiler: Enstanya
Enstanya' Alıntı: Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin Genişletmek için tıkla ... Hatta ben de öneri buldum. 411 Naldöken-Bornova Metro
Atabey Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,193 Bucali' Alıntı: Hatta ben de öneri buldum. 411 Naldöken-Bornova Metro Genişletmek için tıkla ... 111A saha güzel Tepkiler: Enstanya
Bucali' Alıntı: Hatta ben de öneri buldum. 411 Naldöken-Bornova Metro Genişletmek için tıkla ... 111A saha güzel
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,194 Bucali' Alıntı: Hatta ben de öneri buldum. 411 Naldöken-Bornova Metro Genişletmek için tıkla ... Eskiden 111 Bornova metrodan kalkıyordu aklıma o geldi
Bucali' Alıntı: Hatta ben de öneri buldum. 411 Naldöken-Bornova Metro Genişletmek için tıkla ... Eskiden 111 Bornova metrodan kalkıyordu aklıma o geldi
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,195 Aslında Evka 5 - 5. Sanayi olarak bir hat açılabilir 912 gibi Tepkiler: dragi35 ve Bucali
dragi35 Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,196 Enstanya' Alıntı: Aslında Evka 5 - 5. Sanayi olarak bir hat açılabilir 912 gibi Genişletmek için tıkla ... Evet bu iki yer arası en az 3 aktarmayla gidiliyor. Böyle tek hat güzel olur. Tepkiler: Enstanya
Enstanya' Alıntı: Aslında Evka 5 - 5. Sanayi olarak bir hat açılabilir 912 gibi Genişletmek için tıkla ... Evet bu iki yer arası en az 3 aktarmayla gidiliyor. Böyle tek hat güzel olur.
Ayaz Paylaşımcı Üye 11 Tem 2025 #1,197 Enstanya' Alıntı: Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin Genişletmek için tıkla ... çizdim bakabilirsin izulaş olarak planladım Tepkiler: Enstanya
Enstanya' Alıntı: Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin Genişletmek için tıkla ... çizdim bakabilirsin izulaş olarak planladım
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,198 Ayaz' Alıntı: çizdim bakabilirsin izulaş olarak planladım Genişletmek için tıkla ... iyi de 314 ün aynısı olmuş sadece kısaltılmış hali benim dediğim daha farklı bir hat olmasıydı yinede eline sağlık
Ayaz' Alıntı: çizdim bakabilirsin izulaş olarak planladım Genişletmek için tıkla ... iyi de 314 ün aynısı olmuş sadece kısaltılmış hali benim dediğim daha farklı bir hat olmasıydı yinede eline sağlık
Bucali Moderatör Moderatör 11 Tem 2025 #1,199 Aslında,bir ütopik fikrim vardı, 217 Kavaklıdere-Gaziemir Semt Garajı Yeşildere-Ankara Caddesi-Yeşillik Caddesi Size yarar mı? Tepkiler: Enstanya
Aslında,bir ütopik fikrim vardı, 217 Kavaklıdere-Gaziemir Semt Garajı Yeşildere-Ankara Caddesi-Yeşillik Caddesi Size yarar mı?
E Enstanya Çaylak Çaylak 11 Tem 2025 #1,200 Bucali' Alıntı: Aslında,bir ütopik fikrim vardı, 217 Kavaklıdere-Gaziemir Semt Garajı Yeşildere-Ankara Caddesi-Yeşillik Caddesi Size yarar mı? Genişletmek için tıkla ... yarar ama solo araç verilirse kavaklıdereye nasıl girecek macbur doruk verilmek zorunda kalıcak sonra 988 gibi bir hat olur
Bucali' Alıntı: Aslında,bir ütopik fikrim vardı, 217 Kavaklıdere-Gaziemir Semt Garajı Yeşildere-Ankara Caddesi-Yeşillik Caddesi Size yarar mı? Genişletmek için tıkla ... yarar ama solo araç verilirse kavaklıdereye nasıl girecek macbur doruk verilmek zorunda kalıcak sonra 988 gibi bir hat olur