E izbandan sonra yine otobüse binecek ki,Çok ütopik bir hat. İzban kullanın![]()
E izbandan sonra yine otobüse binecek ki,Çok ütopik bir hat. İzban kullanın![]()
Abi bu biraz güzel olmuş bunu deneEkli dosyayı görüntüle 72924
İzban %100 gerçek
İzban=İzmir Banliyo Sistemi? Hayır değil gerçek anlamı:İnsalnları Zorla Bok gibi trenlere bindirme ve Arıza ustası Normal Olmayan Hint BanliyösüAbi bu biraz güzel olmuş bunu deneEkli dosyayı görüntüle 72925
Eshot:İZBAN Kullanın metro kullanın tramvay kullanın ben hat açmıyorum.Konudan ıraklaşmamak adına hat önerisi
91 Irmak Mahallesi-Konak
Evka-7-Eskiizmir Cd.-İhsan Alyanak Blv.-İnönü Cd.
45 dakikada 1 seferli( parkur süresi 40 dakika)
Buca metrosuna alınacak metrolar keşke bunun gibi olsa çok güzelmis modelEkli dosyayı görüntüle 72924
İzban %100 gerçek
İzban ve m1 kullanın kardeşimAliağa İzban-F.Altay 1 saat 3ü dakikada bir seferi olsa ve şoförlee değişimli çalışırsa güzel olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 72931
Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misinburada önerilen bazı hatları yapmaya başladım şuanlık sadece 4 hat yaptım.
metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0
müsait olunca bakacağımAnkara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin
Hatta ben de öneri buldum.Ankara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin
111A saha güzelHatta ben de öneri buldum.
411 Naldöken-Bornova Metro
Eskiden 111 Bornova metrodan kalkıyordu aklıma o geldiHatta ben de öneri buldum.
411 Naldöken-Bornova Metro
Evet bu iki yer arası en az 3 aktarmayla gidiliyor. Böyle tek hat güzel olur.Aslında Evka 5 - 5. Sanayi olarak bir hat açılabilir 912 gibi
çizdim bakabilirsin izulaş olarak planladımAnkara caddesinden sadece 314 a tarifesi giden hat 314 e alternatif Ankara caddesinden giden bir hat çizebilir misin
iyi de 314 ün aynısı olmuş sadece kısaltılmış hali benim dediğim daha farklı bir hat olmasıydı yinede eline sağlıkçizdim bakabilirsin izulaş olarak planladım
yarar ama solo araç verilirse kavaklıdereye nasıl girecek macbur doruk verilmek zorunda kalıcak sonra 988 gibi bir hat olurAslında,bir ütopik fikrim vardı,
217 Kavaklıdere-Gaziemir Semt Garajı
Yeşildere-Ankara Caddesi-Yeşillik Caddesi
Size yarar mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.