E
Enstanya
lakadan nasıl bir aktarma yapmamızı bekliyorlar çok merak ediyorum 570 yıldan yıla kalkıyorarkadaşlar mükemmel öneriler sunmuşuz ama 4000 yıllık eshot aklı bu hatları aktarma gerekçesiyle reddeder,gider 49 u açar
lakadan nasıl bir aktarma yapmamızı bekliyorlar çok merak ediyorum 570 yıldan yıla kalkıyorarkadaşlar mükemmel öneriler sunmuşuz ama 4000 yıllık eshot aklı bu hatları aktarma gerekçesiyle reddeder,gider 49 u açar
Karaburun - İzmir dolmuşu gidiyor ordan açmazlar.960-Mordoğan-F.Altay Akt Mrk Ekspres
Otobana gidiyor muydu o?Karaburun - İzmir dolmuşu gidiyor ordan açmazlar.
Evet f. altaydan çıktıktan sonra direkt otobandan gidiyor. Benim bildiğim böyle.Otobana gidiyor muydu o?
Gelirse mükemmel olur da, sırada büyük ihtimal Tire yahut Kemalpaşa varKaraburuna iztaşıt gelince o zaman dediğin gibi bir hat olabilir
Son açtıkları yer Bayındır idi ise sırada o vardır büyük ihtimal,İzmir'in Güneydoğu tarafında hep İztaşıt varTireye de iztaşıt geliyor mu?
Bunu açma olasılıkları yüksek bence,975'in,984'ün ekspresi var da niye 987'nin de olmasın ki?687-Ürkmez-F.Altay Akt.Mrk
Otoyol-Seferihisar Yolu-Doğanbey-Gümüldür
Bu hattın da 65 dakika parkur süresi olur
Çeşme hattı ile birlikte bu hattın da açılması şart.ESHOT'un turistik ilçelere ekspres hatları lazım biri de bu olabilir
960-Mordoğan-F.Altay Akt Mrk Ekspres
Balıklıova-İçmeler-Urla-Otoyol
Gerekli görülürse Karaburun'a uzatılabilir
70 Dakika parkur süresi var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.