Çeşme açsalar,tam biletin 3 katı fiyat koysunlar,yine de AÇ-SIN-LAR razıyız Çeşme Seyahat yine zamlanırsa 300 TL olacak artık.Çeşme hattı ile birlikte bu hattın da açılması şart.
Aktarma tanımayan hatları kaldırıp eksprese geçilmeli
Çeşme açsalar,tam biletin 3 katı fiyat koysunlar,yine de AÇ-SIN-LAR razıyız Çeşme Seyahat yine zamlanırsa 300 TL olacak artık.Çeşme hattı ile birlikte bu hattın da açılması şart.
@59RS çok güzel önermiştiniz hocam,ama paralı yoldan gitmese tutarmış gibi,açarlar mı HGS'li yoldan,ceplerine zarar dicem,49'u açmak çitfe zararEvet şu an ESHOT'a dilekçe olarak yazdım bu hattı. Bakalım ne diyecekler.
Ekli dosyayı görüntüle 69402
Açılmamış olması çok saçma. Narlıdere'den bile olsa açılması gerek. Çeşme'yi biliyoruz, yazın herkesin akın ettiği yer. İzmir içinden doğrudan hat olmamasıÇeşme açsalar,tam biletin 3 katı fiyat koysunlar,yine de AÇ-SIN-LAR razıyız Çeşme Seyahat yine zamlanırsa 300 TL olacak artık.
Aktarma tanımayan hatları kaldırıp eksprese geçilmeli
Çeşme bağımsız bir yer herhalde, Urla ile artık bilmem kaç dakikada bir seferli Temsa veya Protırt var o kadar,Açılmamış olması çok saçma. Narlıdere'den bile olsa açılması gerek. Çeşme'yi biliyoruz, yazın herkesin akın ettiği yer. İzmir içinden doğrudan hat olmaması![]()
Önerirken onu da düşünmüştüm, otobüs sadece HGS'ye 81 TL ödüyor, 1.5 bilet parası. Dur kalk yapsa daha fazla yakar araç.@59RS çok güzel önermiştiniz hocam,ama paralı yoldan gitmese tutarmış gibi,açarlar mı HGS'li yoldan,ceplerine zarar dicem,49'u açmak çitfe zarar
Açılırsa hat için yeni bir tarife çıkacak herhalde, D tarifesinden de fazla ücret alır yoksa ESHOT zarar eder.Önerirken onu da düşünmüştüm, otobüs sadece HGS'ye 81 TL ödüyor, 1.5 bilet parası. Dur kalk yapsa daha fazla yakar araç.
ama bu hala neden saçma sapan hatlar açtıklarının cevabı değil olamaz daEshot zaten zarar ediyor. Şuan 25 tl biniş ücreti bedava aslında.
cemil daha çok işine gelen yerlere yani karşıyaka mavişehir örnekköy gibi yerlere yatırım yapma peşindeÇeşme- Fahrettin Altay arasında ekspres hat olmaması ağır fiyasko. Yeni bir tarife ile 3 ya da 4 basımlık ücreti olan bir hat açılması lazım. Bize Rahmetli Ferdi Başkan gibi birisi lazım bu konuda. Cemil Tugay da hat açmıyor.
Yanlış anladınız galiba herhangi bir zarar söz konusu değil benim önerimde, aksine insanları Çeşme Seyahat'ten uzaklaştıracağı için daha da kar ettireceği söylenebilir. ESHOT'un Urla aktarmasında ısrarının sebebi tamamen Çeşme Seyahat'e karşı koyamamaktanAçılırsa hat için yeni bir tarife çıkacak herhalde, D tarifesinden de fazla ücret alır yoksa ESHOT zarar eder.
cemil örnekköye bile yapmıyor şu an troleybüs dedi daha tek bir adım atılmadı, muhtemelen kasada yine para yokturcemil daha çok işine gelen yerlere yani karşıyaka mavişehir örnekköy gibi yerlere yatırım yapma peşinde
İşte bunu herkes eshota iletsin belki açarlar951 Konak - Kemer Akt
Güzergah: Lozan Meydanı - Kahramanlar - Basmane - Tepecik Hastanesi
Ekli dosyayı görüntüle 70653
Operasyonİşte bunu herkes eshota iletsin
kahraman burjuvası mağdur olmaması adına talebinizi gerçekleştiremiyoruz womp wompİşte bunu herkes eshota iletsin belki açarlar
Yaşlı teyzeler gruptan ayrıldıgerçi yolcusu olmayan hatta kim mağdur olacaksa
Güzergah var mı hocam?Bayraklı Naldöken dolmuşu otobüse cevirilmeli
haritalı olarak yokGüzergah var mı hocam?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.