E
Enstanya
bende 266 ve evka 3 köyleri için açmıştım hala yanıt gelmedi400 Menemen - Bostanlı İskele hattının açılması için oluşturduğum talebe hala yanıt gelmedi. Neredeyse 1 ay oldu ama neden bu kadar uzun sürdü acaba![]()
bende 266 ve evka 3 köyleri için açmıştım hala yanıt gelmedi400 Menemen - Bostanlı İskele hattının açılması için oluşturduğum talebe hala yanıt gelmedi. Neredeyse 1 ay oldu ama neden bu kadar uzun sürdü acaba![]()
Karşıyaka'ya açmaları daha düşük ihtimal. Açarlarsa Bostanlı'ya açarlar herhalde.benimde 400 Menemen-Bostanlı iskeleye oluşturduğum 8 veya 9uncu talebimdi hepsi reddedildi en son menemen karşıyaka önerdim ona 2 ay olucak cevap gelmiyor
üç kampüsün bağlantısını sağlamak amacıyla 977 hattı güzelyalı binasını ve stad yanı binasını görecek şekilde uzatılmalıdır
Bir öğrenci bile varsa uzatılmalıdır. Okula en yakın yurt, kesin vardır.İnciraltından demokrasi üniversitesine giden öğrenciler de vardır belki tam bilmiyorum.
Peki,563 Evka-3 yönüne,oradan da Otogara gitse?582 Evka 4-Stadyum Metro
563 Evka 4-Stadyum Metro
İki hattın amacı da Bornova Atatürk dolmuşlarını batırmaktır Bornova merkezden geçip sonra 563 565 yoluna 582 ise 585 yolundan devam edicektir.
Onun yerine ekstra bir hat açılır stadyum metro altı boş diye biliyorum oraya bir son durak yapılabilirPeki,563 Evka-3 yönüne,oradan da Otogara gitse?
582 ise 168'e de arka çıkmak için Halkapınar'a uzatılabilir
Hanginden bahsettiğinizi biraz daha açar mısınız?Onun yerine
Otogar içinHanginden bahsettiğinizi biraz daha açar mısınız?
Güney içinki de benden gelsin??? Şirinyer Akt-Mavişehir Aktarma Merkezi amaç İzbanın yoğunluğunu biraz düşürmek
Güzergah Gürçeşme-Konak Tüneli ardından 121 güzergahı ile Mavişehire gitmek
İzmir dışı forumdakiler dahil herkesi toplayın,807' ve (sizin hatta numarayı 841 koydum) 841'i açtırmaya gidiyoruzCevap İzban kullanır olmasın diye aslında güzergahı ej izbana uzak yerden geçirmek lazım yada gerçi biz wowturkey ailesi olarak herkes atsa belki yine açılabilir
Numara 571 veya 569 olabilir??? Laka -Mavişehir Aktarma Merkezi
Bence 170 de uygunNumara 571 veya 569 olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.