951'de o zaman Tepecik'ten sonra Gaziler Cd.-Fatih Cd. Halkapınar-Liman ve Alsancak'tan Lozan'a gider,ama diğer kapılara gidemezbence 951 direkt olarak tepecik hastanesine uzasa daha iyi olurdu,tepecik-lozan-konak şeklinde
Umarım sonu 266 gibi olmaz hadi hayırlısı23.06.2025 Pazartesi günü 49 nolu Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi-Lozan Meydanı Ring hattı açılacakmış güzergah ve saat bilgisini aşağıya ekledim benim fikrimce gereksiz bir hat olmuş yine maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 70604
Ekli dosyayı görüntüle 70605
266 değil direkt 2. Bir 208 vakası geliyorUmarım sonu 266 gibi olmaz hadi hayırlısı
Eshot bu aralar otobüs gitmeyen mahallelere otobüs sokmaya çalışıyor bir enteresanlık var266 değil direkt 2. Bir 208 vakası geliyor
Nezih mahalleler nezih hatlar ister kardeşim. Tepecik/Zeytinlik nezih değil mi?Eshot bu aralar otobüs gitmeyen mahallelere otobüs sokmaya çalışıyor bir enteresanlık var
Çok elit yerlerdir ve eshot bunu bildiğinden bol bir hat açıyor oralaraNezih mahalleler nezih hatlar ister kardeşim. Tepecik/Zeytinlik nezih değil mi?
Bu hattı da ESHOT'a ileteceğim,aynı zamanda 518 ve 888'in durumlarını da iletirimAlın size daha kullanışlı hastaneler servisi
76-Yeşilyurt-Trafik Hastanesi
Üçyol-Ikiçeşmelik-Yenişehir-Halkapınar-Ankara Cd.
Parkur süresi de 50 dk.
Koy 35 dk'da 1 araç, fişek gibi çalışır
Hat mükemmel,daha da mükemmelleştirilebilinir mi? Evet,863 Eskiçamlık - Gümrük
Çamlık - 4951. Sokak - Sırrı Atalay Sk. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı - Yeşillik Caddesi - Yeşildere - Gaziler Caddesi - Gazi Bulvarı - Şehit Fethi Bey Caddesi
O kadarına gerek yok.Uzundere ve Demokrasi Üni tarafları eklenebilir
Yine de Demokrasi Üni'den en azından bir Konak hattı açılmalı,ya da hiç gerek yok denilirse Uzundere son durağı kompleten Demokrasi Üni'ye çekilebilir.Bence 523'e oradan uzatma yapılması makulO kadarına gerek yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.