Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23.06.2025 Pazartesi günü 49 nolu Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi-Lozan Meydanı Ring hattı açılacakmış güzergah ve saat bilgisini aşağıya ekledim benim fikrimce gereksiz bir hat olmuş yine maalesef
Bence bir tık gereksiz.Iyileştirmek için belki Lozan'a 951 gibi gider,Fuar kapılarını dolanır,mümkünse Alsancak'da son sefer yapar.Ama en iyisi bence,hattı ring mantığından çıkarıp Gültepe-Lozan olarak revize etmek olur
23.06.2025 Pazartesi günü 49 nolu Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi-Lozan Meydanı Ring hattı açılacakmış güzergah ve saat bilgisini aşağıya ekledim benim fikrimce gereksiz bir hat olmuş yine maalesef
Hat mükemmel,daha da mükemmelleştirilebilinir mi? Evet,
Bu hatta Eskiçamlık tarafından Yenitepe Evleri-Uzundere ve Demokrasi Üni tarafları eklenebilir.Öğrenciler oradan Konak'a gitmek ıçın 2 aktarma yapıyorlar,hat açılırsa mükemmel olur,ama onlar gitsin 49 açsın,481 açsın
Yine de Demokrasi Üni'den en azından bir Konak hattı açılmalı,ya da hiç gerek yok denilirse Uzundere son durağı kompleten Demokrasi Üni'ye çekilebilir.Bence 523'e oradan uzatma yapılması makul