Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23.06.2025 Pazartesi günü 49 nolu Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi-Lozan Meydanı Ring hattı açılacakmış güzergah ve saat bilgisini aşağıya ekledim benim fikrimce gereksiz bir hat olmuş yine maalesef

IMG_3768.jpeg

IMG_3767.png

Sanki lozanda yeterince otobüs parketmiyor gibi bir de bir saat orada otobüs park edecek

Bari Boğaziçi Levent vs. İle Halkapınar arası olsaydı da insanlar hattı bir saat beklediğine değseydi

Bence bir tık gereksiz.Iyileştirmek için belki Lozan'a 951 gibi gider,Fuar kapılarını dolanır,mümkünse Alsancak'da son sefer yapar.Ama en iyisi bence,hattı ring mantığından çıkarıp Gültepe-Lozan olarak revize etmek olur

Alın size daha kullanışlı hastaneler servisi

76-Yeşilyurt-Trafik Hastanesi

Üçyol-Ikiçeşmelik-Yenişehir-Halkapınar-Ankara Cd.

Parkur süresi de 50 dk.
Koy 35 dk'da 1 araç, fişek gibi çalışır

863 Eskiçamlık - Gümrük

Çamlık - 4951. Sokak - Sırrı Atalay Caddesi - Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı - Yeşillik Caddesi - Yeşildere - Gaziler Caddesi - Gazi Bulvarı - Şehit Fethi Bey Caddesi

863 Eskiçamlık - Gümrük

Çamlık - 4951. Sokak - Sırrı Atalay Sk. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı - Yeşillik Caddesi - Yeşildere - Gaziler Caddesi - Gazi Bulvarı - Şehit Fethi Bey Caddesi
Hat mükemmel,daha da mükemmelleştirilebilinir mi? Evet,
Bu hatta Eskiçamlık tarafından Yenitepe Evleri-Uzundere ve Demokrasi Üni tarafları eklenebilir.Öğrenciler oradan Konak'a gitmek ıçın 2 aktarma yapıyorlar,hat açılırsa mükemmel olur,ama onlar gitsin 49 açsın,481 açsın

Zaten çamlık son durak çamlığın bitişi yenitepenin başlangıcı gibi bir şey 516 539 873 çamlık son durağa kadar gidiyor.

Geri
Üst Alt