Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 28 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Eshot kolay kolay hat kapatmıyor. Kapatılacak hat varsa önce güzergahını uzatır sonra baktı iş yok kapatır geçer.

Ben him'e yazmıştım 266 hattı için 1 ay olucak daha cevap gelmedi büyük ihtimalle dediğinin aynısını yapacaklar
bir keresinde o hatta çalışan otobüs Öğrenci Köyu durağında bir kıza çarpmıştı,o gün o bölge baya karışmıştı
o olaydan sonra o hattın çalıştığını görmedim
ama bu hat ne olursa olsun yeniden açılmalı,Altay'a dönmek yerine BAL'a düz gidip ring yapsa daha işlevli olur çünkü 505 ve 267 nin yoğunluğu anca bu şekilde alınır

• Beğen
Tepkiler: Bucali ve Enstanya
358'i bu şekilde kullanan var mı bilmem ama hattın Naldöken gir-çık şeklinde dizayn edilmesi uygun.

bir keresinde o hatta çalışan otobüs Öğrenci Köyu durağında bir kıza çarpmıştı,o gün o bölge baya karışmıştı
o olaydan sonra o hattın çalıştığını görmedim
ama bu hat ne olursa olsun yeniden açılmalı,Altay'a dönmek yerine BAL'a düz gidip ring yapsa daha işlevli olur çünkü 505 ve 267 nin yoğunluğu anca bu şekilde alınır
Bence eski rotası daha iyi hem Yamanlar kolejinin oralarada gidiyor 268 e de besleme oluyor

• Beğen
Tepkiler: Bucali
Talebiniz değerlendirilecektir cevabının inandırıcılık

36e6034b-a840-4d37-8ba8-254122a26268-1_all_1735.jpg

817'nin sefer sıklığı azaltılmış. Zaten fazla kullanılmayan bir hat, yakında sefer sıklığı azaltılır diye düşünüyordum.

• Beğen
Tepkiler: Desinler
530- Kemalpaşa-Bayraklı Şehir Hastanesi

Dolmuş Durağı'ndan kalkar Ankara Asfaltından sonra Kemalpaşa Cad.'ne girdikten sonra Otogar içinden Şehir Hastanesine gider ve Bayraklı yurtlarda son durak yapar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar