Benlm fikrim 130u aynı güzergahla (330 kalkmadan birkaç dakika önce veya sonra) kalkıcak ama hat Bostanlıya ek olarak Mavişehir Aktarma Merkezine gidicek212 Bostanlı Bornova hattını kapatıp yerine eski 130 Bostanlı Bornova hattını açabilirler. Böylelikle hattı gün boyu çalıştırırlarsa 330un yükü 130a geçer.
267 varken yapazlar864 Ayakkabıcılar Sitesi - Bornova Metro
Ayakkabıcılar Sitesinden 564 gibi geçip çevreyolundan direkt Bornova Metroya giden bir hat açılabilir.
267 şuanki kapasiteyle çok yoğun çalışıyor,aslında böyle bir hat Işıkkent'e çok faydalı olur,da tabi ESHOT asla açmaz orası ayrı267 varken yapazlar
Mavişehir Aktarma'dan kalkıp Bostanlı İskele'den geçse daha iyi olabilir. Mavişehir, AVM'ler ile Bornova arasında tek araçla bağlantı sağlanmış olur.Benlm fikrim 130u aynı güzergahla (330 kalkmadan birkaç dakika önce veya sonra) kalkıcak ama hat Bostanlıya ek olarak Mavişehir Aktarma Merkezine gidicek
öneri olarak benzer öneriler sunmuşuz,bu hattı da destekliyorum312 Bostanlı İskele - Manavkuyu - Mansuroğlu - Bornova Metro - Forum Bornova - Otogar
Ekli dosyayı görüntüle 70007
Bu hat açılırsa
-Bostanlı'dan Bornovaya direkt ulaşım
-Forum Bornova'ya daha kolay ulaşım
-Okullar bölgesindekilerin kolay ulaşımı
-Ters yerlerin otogara ulaşımı sağlanır.
Önce 481 i açsınlar ondan sonra bu hattı da açarlaröneri olarak benzer öneriler sunmuşuz,bu hattı da destekliyorum
Böyle açılırsa 515 Halkapınardaki misali Evka 3 Metro da 10 dk falan durup rotasına devam edebilir614 Evka3 - Otogar
Evka3ün tek eksik yanı otogara otobüs veya dolmuş hattı olmaması. Bu hatla o sıkıntı da gider.
Ekli dosyayı görüntüle 70029
bence ekipten biri bir sabah ansızın "bu hattı niye açıyoz abisi kim bincek ya buna hiç mi hesap etmediniz?" diye çıkışınca hattı rafa kaldırdılarÖnce 481 i açsınlar ondan sonra bu hattı da açarlar![]()
Sadece Evka3'e çalışan hatların Otogar'a ulaşması 3 vesait (Naldöken,İzyuva,Çiçekliköy vb.)614 Evka3 - Otogar
Evka3ün tek eksik yanı otogara otobüs veya dolmuş hattı olmaması. Bu hatla o sıkıntı da gider.
Ekli dosyayı görüntüle 70029
üniversite yaz tatiline girdiyse ondan ara vermiş olabilir,yakında 883 de ara verirEshot 812yi siteden kaldırmış.
Adamlar Naldöken den kemere hat açma gayretinde bile bulunmuyor hadi Naldökeni geçtim yeni mezarlık - Evka 3 hattını bile açmıyorlar neymiş efendim Bornova Metroya gidip oradan 313 e binecekmişizSadece Evka3'e çalışan hatların Otogar'a ulaşması 3 vesait (Naldöken,İzyuva,Çiçekliköy vb.)
Ve bu bölgelerin hepsi Bornova'da. Hiç mi düşünemediler acaba ilçe içi ulaşımı neden biz 3 vesait yapıyoruz,niye bir hat açmıyoruz diye
bakalım seneye bu iki hattan biri açılırsa "bizim aklımıza geldi,biz açtık bu hattı" derler,her zaman olduğu gibiAdamlar Naldöken den kemere hat açma gayretinde bile bulunmuyor hadi Naldökeni geçtim yeni mezarlık - Evka 3 hattını bile açmıyorlar neymiş efendim Bornova Metroya gidip oradan 313 e binecekmişiz
açıkçası grevden sonra halkapınar hatlarını kapatırlar diye tırsmadım değil,imkan olsa onu da yapacaklarAktarma yaptırma fetişleri var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.