ESHOT GM'DE BİR GÜNÖnce 481 i açsınlar ondan sonra bu hattı da açarlar![]()
Ben him'e yazmıştım 266 hattı için 1 ay olucak daha cevap gelmedi büyük ihtimalle dediğinin aynısını yapacaklarbakalım seneye bu iki hattan biri açılırsa "bizim aklımıza geldi,biz açtık bu hattı" derler,her zaman olduğu gibi
Cevap gelse bile aynı tarz cevap geliyor zaten.Ben him'e yazmıştım 266 hattı için 1 ay olucak daha cevap gelmedi büyük ihtimalle dediğinin aynısını yapacaklar
bir keresinde o hatta çalışan otobüs Öğrenci Köyu durağında bir kıza çarpmıştı,o gün o bölge baya karışmıştıBen him'e yazmıştım 266 hattı için 1 ay olucak daha cevap gelmedi büyük ihtimalle dediğinin aynısını yapacaklar
"yolcu mağduriyetinden açamıyoruz"Cevap gelse bile aynı tarz cevap geliyor zaten.
Bence eski rotası daha iyi hem Yamanlar kolejinin oralarada gidiyor 268 e de besleme oluyorbir keresinde o hatta çalışan otobüs Öğrenci Köyu durağında bir kıza çarpmıştı,o gün o bölge baya karışmıştı
o olaydan sonra o hattın çalıştığını görmedim
ama bu hat ne olursa olsun yeniden açılmalı,Altay'a dönmek yerine BAL'a düz gidip ring yapsa daha işlevli olur çünkü 505 ve 267 nin yoğunluğu anca bu şekilde alınır
Bonus: AKTARMA YAP GARDAŞ BAKİYENİ DÜŞÜNME DİREKT YÖNLENDİREYİM SENİ,BİZİM DE MAZUTUMUZ VAA GARDAŞ"yolcu mağduriyetinden açamıyoruz"
"değerlendirme sonucu değiştirmeye uygun görmedik"
"bu yönde bir talep yok o yüzden açamıyoruz"
"değerlendirmeye almadık bu yüzden açmıyoruz"
4 ünü dene tarafını seç
Mantıklı ama yapmazlar358'i bu şekilde kullanan var mı bilmem ama hattın Naldöken gir-çık şeklinde dizayn edilmesi uygun.
O da olursa 358 en sonunda 816 gibi olur.358'i bu şekilde kullanan var mı bilmem ama hattın Naldöken gir-çık şeklinde dizayn edilmesi uygun.
358 i ellemeseler 211 diye hat Açıp 358 takiben Bornova Stadyumu durağından dönüp Naldökene girebilirO da olursa 358 en sonunda 816 gibi olur.
O nasıl ki? Tramvaydan sonra boş kalkıyordur.O da olursa 358 en sonunda 816 gibi olur.
817 ikçü ve tekel ortaokuldan da geçmese daha da iş yapmazdı herhalde.817'nin sefer sıklığı azaltılmış. Zaten fazla kullanılmayan bir hat, yakında sefer sıklığı azaltılır diye düşünüyordum.
Güzergahı çorba gibi tabii 598 kadar değil.O nasıl ki? Tramvaydan sonra boş kalkıyordur.
Aaa. 9'a ayıp oldu şimdiGüzergahı çorba gibi tabii 598 kadar değil.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.