Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
212 Bostanlı Bornova hattını kapatıp yerine eski 130 Bostanlı Bornova hattını açabilirler. Böylelikle hattı gün boyu çalıştırırlarsa 330un yükü 130a geçer.
312 Bostanlı İskele - Manavkuyu - Mansuroğlu - Bornova Metro - Forum Bornova - Otogar
Bu hat açılırsa
-Bostanlı'dan Bornovaya direkt ulaşım
-Forum Bornova'ya daha kolay ulaşım
-Okullar bölgesindekilerin kolay ulaşımı
-Ters yerlerin otogara ulaşımı sağlanır.
212 Bostanlı Bornova hattını kapatıp yerine eski 130 Bostanlı Bornova hattını açabilirler. Böylelikle hattı gün boyu çalıştırırlarsa 330un yükü 130a geçer.
Benlm fikrim 130u aynı güzergahla (330 kalkmadan birkaç dakika önce veya sonra) kalkıcak ama hat Bostanlıya ek olarak Mavişehir Aktarma Merkezine gidicek
Benlm fikrim 130u aynı güzergahla (330 kalkmadan birkaç dakika önce veya sonra) kalkıcak ama hat Bostanlıya ek olarak Mavişehir Aktarma Merkezine gidicek
bence 612 veya 613 Bostanlı-Otogar hatlarından biri geri açılabilir
Hangisi nereden geçiyordu unuttum,ama Bostanlı İskele-Karşıyaka-Turan-Adliye-Stadyum-Taç Sanayi-Kokluca Mezarlığı-Otogar şeklinde yol izleyebilir
312 Bostanlı İskele - Manavkuyu - Mansuroğlu - Bornova Metro - Forum Bornova - Otogar Ekli dosyayı görüntüle 70007
Bu hat açılırsa
-Bostanlı'dan Bornovaya direkt ulaşım
-Forum Bornova'ya daha kolay ulaşım
-Okullar bölgesindekilerin kolay ulaşımı
-Ters yerlerin otogara ulaşımı sağlanır.
Sadece Evka3'e çalışan hatların Otogar'a ulaşması 3 vesait (Naldöken,İzyuva,Çiçekliköy vb.)
Ve bu bölgelerin hepsi Bornova'da. Hiç mi düşünemediler acaba ilçe içi ulaşımı neden biz 3 vesait yapıyoruz,niye bir hat açmıyoruz diye
Sadece Evka3'e çalışan hatların Otogar'a ulaşması 3 vesait (Naldöken,İzyuva,Çiçekliköy vb.)
Ve bu bölgelerin hepsi Bornova'da. Hiç mi düşünemediler acaba ilçe içi ulaşımı neden biz 3 vesait yapıyoruz,niye bir hat açmıyoruz diye
Adamlar Naldöken den kemere hat açma gayretinde bile bulunmuyor hadi Naldökeni geçtim yeni mezarlık - Evka 3 hattını bile açmıyorlar neymiş efendim Bornova Metroya gidip oradan 313 e binecekmişiz
Adamlar Naldöken den kemere hat açma gayretinde bile bulunmuyor hadi Naldökeni geçtim yeni mezarlık - Evka 3 hattını bile açmıyorlar neymiş efendim Bornova Metroya gidip oradan 313 e binecekmişiz