Yav hiç tutturamıyorum321 numaralı Çamlı - F. Altay hattı var numarası değiştirilerek açılabilir.
Bu arada dediğim gibi 821de Bornova Metroya uzatılmalı 330 destekçisi olur
Yav hiç tutturamıyorum321 numaralı Çamlı - F. Altay hattı var numarası değiştirilerek açılabilir.
Girneden uzamalı o şekilde daha iyi olur. Bostanlı iskeleden sonra Girne Bulvarı - Anadolu Caddesi güzergahında gitmeli.Yav hiç tutturamıyorum
821 i ileride kapatırlar bu dediğini yapmaz eshot 121 e eklenir araçları 361 i uzatma yapabiliriz aslında metroyaYav hiç tutturamıyorum
821 i ileride kapatırlar bu dediğini yapmaz eshot 121 e eklenir araçları 361 i uzatma yapabiliriz aslında metroya
Bu şekilde 361'in uzatılması daha iyi 821'in uzatılmasını istesek de zor görünüyor.487 Demirköprü - Karşıyaka hattının güzergahı Karşıyaka iskeleden Halkapınar metroya uzatılmalı bu şekilde izban alternatifi bir hat olur.
361 Bahriye Üçok - Karşıyaka İskele hattının güzergahı da Bahriye Üçok'tan Bornova veya Evka 3 metroya uzatılmalı böyle olursa hem 330'a hem de Karşıyaka Bornova dolmuşlarına alternatif olur.
538 o güzergahta değil de Üçyol'dan ve bütün Karabağlar'ı dolaşacak şekilde açılabilir kent rehberinde güzergahı bu şekilde görünüyor. 531 zaten Menemen - Bayraklı Şehir Hastanesi hattı olarak açılacak o hat açılırsa başka bir numara verilir.538 Konak - Bayraklı Şehir Hastanesi
Yarım saatte bir hareket etmeli
Konak - Karataş - Çankaya - Basmane - Kemer - Medicana Hastanesi - Ankara Asfaltı - Çevreyolu - Bayraklı Şehir Hastanesi
531 Pınarbaşı - Bayraklı Şehir Hastanesi
Saatte bir hareket etmeli
Pınarbaşı - Işıkkent - Otogar - Narova Sitesi - Egemenlik Parkı - Yeşilova - Bahçeşehir Koleji - Çevreyolu - Bayraklı Şehir Hastanesi
528 Halkapınar Metro - Bayraklı Şehir Hastanesi
Yarım saatte bir hareket etmeli
Halkapınar Metro - Birinci Sanayi - Altındağ - Abdi İpekçi Caddesi - Yeşilova - Myvia - Tepecik Ek Bina - Bornova Metro - Bayraklı Şehir Hastanesi
549 Laka Köyü - Bayraklı Şehir Hastanesi
Saatte bir midibüslerle hareket etmeli
Laka Köyü - Barbaros Caddesi - Evka 4 - Ersoy Caddesi - Hürriyet Caddesi - Yavuz Caddesi - 2140 Sokak - Bayraklı Şehir Hastanesi
Olacaktı, ama sonra planlar değişti, 602'ye verecekler orayı.538 o güzergahta değil de Üçyol'dan ve bütün Karabağlar'ı dolaşacak şekilde açılabilir kent rehberinde güzergahı bu şekilde görünüyor. 531 zaten Menemen - Bayraklı Şehir Hastanesi hattı olarak açılacak o hat açılırsa başka bir numara verilir.
1 ay daha bekletirler onat tünelinden açarlar538 o güzergahta değil de Üçyol'dan ve bütün Karabağlar'ı dolaşacak şekilde açılabilir kent rehberinde güzergahı bu şekilde görünüyor. 531 zaten Menemen - Bayraklı Şehir Hastanesi hattı olarak açılacak o hat açılırsa başka bir numara verilir.
Menemen dolmuşu nolcak?Olacaktı, ama sonra planlar değişti, 602'ye verecekler orayı.
Onlar da Anadolu Caddesi-Girne Kavşağı olurlar artık.Menemen dolmuşu nolcak?
Öyle olursa artık 535'le aynı güzergahta olur.Onlar da Anadolu Caddesi-Girne Kavşağı olurlar artık.
İyi ama bu hattı açmazlar.Böyle bir hat açılabilirse nasıl çalışır bilmiyorum ama sizlere sorayım
??? Uzundere-Narlıdere
Eskiizmir Cd. - İhsan Alyanak Blv. - Ata Blv. - Sakarya Cd. - Mithatpaşa Cd. - Subay Lojmanları(551 durağı)
Zaten hatta bol kapasite çıkar ne yapacaklar 9 dakikada 1 sefer mi atacaklarİyi ama bu hattı açmazlar.
Ben şansımı deneyeceğimİyi ama bu hattı açmazlar.
Açılmayacağı için sorun yokBöyle bir hat açılabilirse nasıl çalışır bilmiyorum ama sizlere sorayım
??? Uzundere-Narlıdere
Eskiizmir Cd. - İhsan Alyanak Blv. - Ata Blv. - Sakarya Cd. - Mithatpaşa Cd. - Subay Lojmanları(551 durağı)
Herkes de diyor yawAçılmayacağı için sorun yok
523le üçyol ordan metroyla balçovaya gidilir.Herkes de diyor yaw
Acaba Narlıdere kısmını silsem nasıl olurdu
551 (yardım eder mi bilmem zaten kendisi biraz boş gibi)523le üçyol ordan metroyla balçovaya gidilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.