Güzergahı-
Arıkent-Demet Sk.-Seda Sk.-Günaydın Sk.-Doğu Sk-Çelebi Sk.-Papatya Sk.-Altınvadi Cd.-Aydın Soysal Sk.-Akkoyun Sk-Musa Anter Sk.-Dağdelen Sk.-Özkarakaya Cd.-Muzaffer Sk.-Erdal İnönü Cd.-Zeytin Sk.-Havuzbaşı Sk.-Vali Hüseyin Öğütçen Cd.-Sakarya Cd.-Çağdaş Cd.-Mithatpaşa Cd.-Mehmetçik Blv.-F.Altay
879a sabahları Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'nden depar servis koymaları lazım.551 (yardım eder mi bilmem zaten kendisi biraz boş gibi)
Ve 879'a yardım amaçlı açmıştım
Dolmuş güzergahı gibi olmuş. Arıkent - Narbel - Mimkent dolmuşu var da tam olarak nerelerden geçtiğini bilmiyorum.Hat buydu
Aslında bu hat o dolmuşun, geçtiği yollardan, gidiyor sanırım, ama Mimkent kısmı yok, hatta 6 numara bu hatta dönüçebilir belkiDolmuş güzergahı gibi olmuş. Arıkent - Narbel - Mimkent dolmuşu var da tam olarak nerelerden geçtiğini bilmiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.