Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onun yerine Evka 4-Konak hattı açılmalı 168 güzergahı ordan 253 gibi Gara gider ordan Lozan Meydanı Sonra Gazi Bulvarı, Konak

Onun yerine kaymakamlıktan kalktıktan sonra şehitlikten otobana çıkıp otogara gitmeli. Veya narlıdereden metro+dolmuş yapsan daha önce varırsın
metro diyince halkadan 560 da iyi fikir gibi geldi,dolmuşa hiç gerek yok aslında
ama seferihisar bu metodla muhtemelen zaman kaybeder,697 bile varken 685 önerisi ve 674 urla-otogar bana gayet mantıklı geliyor

metro diyince halkadan 560 da iyi fikir gibi geldi
Hangi hat olduğu fark etmez. Direkt otogarın içine gitmek için dolmuş mantıklı. 555 dolaşarak gidiyor.

697 bile varken 685 önerisi ve 674 urla-otogar bana gayet mantıklı geliyor
Bu hatlara ihtiyaç var zaten. Urla hattı 684 gibi gelip otobana çıktıktan sonra direkt otogara gitmeli. Keze seferihisar hattı da bu şekilde gitmeli.

Bu hatlara ihtiyaç var zaten. Urla hattı 684 gibi gelip otobana çıktıktan sonra direkt otogara gitmeli. Keze seferihisar hattı da bu şekilde gitmeli.
Diğer iztaşıtlı yerlerden otogar hatları açıyorlar seferihisar'dan otogar'a gitmek için 3 aktarma şart, bu 685 ve 674 C tarife ile gidebilir
Ha o zaman mevcut 985 Hattı da alt yoldan otobana gidebilir,F.Altay Kavşağından otobana gider,

Hangi hat olduğu fark etmez. Direkt otogarın içine gitmek için dolmuş mantıklı. 555 dolaşarak gidiyor.
mümkün olduğunca dolmuşsuz ulaşım tasarlamaya çalışıyorum
eğer otobüsün otogar içine girilmesi isteniyorsa şöyle bir hat tasarlanabilir:
401 Basmane-Otogar-Bornova Metro
9 Eylül Meydanı-Mürselpaşa Bulvarı-Halkapınar 1-Kamil Tunca Bulvarı-Otogar içi-Çevreyolu-Bornova Metro (Basmane'den kalkış saati yoktur)
(Bornova Metro-Otogar arası ekspres bağlantı ve Halkapınar-Basmane'ye alternatif,Otogar-Halkapınar arası direkt ulaşım ve Basmane yolcusunu Otogar'a Altındağ'a girmeden direkt ulaştırma)

Menemenden Urlaya en az 2 aktarma ama Kiraza 1 aktarma ile gitmeyi çok saçma buluyorum
zaten izmir ulaşımı mantıksızlıklarla dolu
bornovada bulunan bir mahalleden bornovada bulunan otogara ulaşmak 3 otobüs(naldöken)
bornova merkezinden otogara ulaşmak 2 otobüs
otogar ulaşımı ciddi anlamda umursanmıyor

Geri
Üst Alt