bence Ulukent Aktarma dan kalksa Egekent Aktarma nın ötesindeki hatlara daha çok destek olabilir, Çanakkale Asfaltı üzerinden.Egekent Aktarma - Bostanlı İskele
428,446,820 ve 827 hatlarındaki yoğunluğu azaltmak için bu hat açılabilir. Çiğli bölgesinin sık seferli hattı olursa Çiğli içindeki yolcular bu hattı kullanır, diğer hatları çoğunlukla o bölgelere giden yolcular kullanır ve ulaşım daha rahat olur. İZBAN Katip Çelebi Üniversitesi istasyonu açıldığında bu hat Egekent Aktarma yerine oradan kalkış yapabilir.
normalde ESHOT otobüsleri ücretli otoyoldan geçemiyor diye biliyorum,ama geçerse çok mükemmel bir hat olur905 Çeşme - Alaçatı - Otoban - F. Altay Akt. Merkezi
Ekspress hattı hayırlı olsun. Çok yakında açılıyor.
Ulukent'ten kalksa evet daha iyi. Harmandalı kavşağından sonra Çanakkale Yolu'nda sadece 428 işliyor, o da çok yoğun oluyor ve seferleri yetersiz kalıyor.bence Ulukent Aktarma dan kalksa Egekent Aktarma nın ötesindeki hatlara daha çok destek olabilir, Çanakkale Asfaltı üzerinden.
aslında çok ütopik bir fikir değil,ne zaman Çiğli tarafına işim düşse bu hatların full dolu olduğunu gözlemledimUlukent'ten kalksa evet daha iyi. Harmandalı kavşağından sonra Çanakkale Yolu'nda sadece 428 işliyor, o da çok yoğun oluyor ve seferleri yetersiz kalıyor.
Bu yeni hattın 912 gibi sık çalışması lazım diğer hatların sefer sıklığı aynı kalsa bile.aslında çok ütopik bir fikir değil,ne zaman Çiğli tarafına işim düşse bu hatların full dolu olduğunu gözlemledim
gerçi 912'ye yeterli diyen ESHOT buna asla onay etmez
İstanbulda yanlış bilmiyorsam otobüsler otoyolların ücretli kesimlerini de kullanabiliyor(hatların ücretlendirmelerini bilmiyorum). Zaten istanbul o kadar büyük ki ücretli kesim şehir içinde başlıyor.normalde ESHOT otobüsleri ücretli otoyoldan geçemiyor diye biliyorum,ama geçerse çok mükemmel bir hat olur
Yani aktarma düşüncesinde olsa bile en azından uç bölgelerden uzun hatlar çıkarmalı. Menemen'den veya Ulukent Aktarma'dan Konak'a veya Alsancak Gar'a sık seferli (ortalama 10 dk sefer aralıklı) hatlar gerekli. En azından böylece İZBAN'a alternatif olarak otobüs kullanımı artabilir.ESHOT şu her şeye aktarma yaptırma düşüncesinden bir çıkmalı. Madem aktarma varsa o zaman 515 121 508 vs. gibi uzun hatlar niye var?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.