Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu 4 yazısını bu ara procitylerde de görüyordum ama uzun zamandır görmüyorum

Şu 4 yazısını bu ara procitylerde de görüyordum ama uzun zamandır görmüyorum
Sabah 08.15 sularında Mevlana mahallesine aynı anda 2 tane 268 girdi birisinde 0 yolcu varken diğerinde 40 yolcu vardı. 2 dk sonra ise aynı anda 368 ile önünü göremesem de arkasında 4 yazan bir izulaş geçti ve onda da 0 kişi vardı. 468’de hiç İzulaş çalıştığını görmedim.

314’te bugün hem sabah hem de akşam Doruk çalışıyordu.

Ek olarak 20.35’te Bornova metrodan kalkan 268’de 15 kişi vardı (çok şaşırdım) ve Mevlana’dan gelen 268 çakılıydı (sonrasında 15 kişinin olduğu bir 268 daha geçti)

Peki sıkıntı olmuyor mu ? Yoğunluk fazla olursa çok sıkıntı olur.
Hayır binen çok olmadığından ve hatların kısa olmasından dolayı (119 hariç) sıkıntı olmuyor hatta hafta içleri bile çalışıyor özellikle de 114 de son zamanlarda çok fazla çalışmaya başladı eskiden genellikle 2013 Temsa çalışıyordu

Şuan 988 deyim gelecek durağı gösteren ekranda 680 hattı gözüküyor

sabah saat 08:30 da tesadüfen 358 i naldöken kavşağından dönerken gördüm içinde yolcu da vardı normalde hacılarkırı caddesinden gitmesi gerekmiyor mu? düzenleme falan da yok anlamadım

358 aslında Naldöken’e gir-çık yapabilir. Meydana kadar girip çıksa yolcusu artabilir. Sonuçta Doruk çalıştığından meydandan dönebilir. Özellikle sabahları Naldökenden okullar bölgesine giden öğrenciler için saatini de az geri çekerlerse güzel olur

Al sana nadir olay
153 Belde

Ekli dosyalar

• 20251002_073245.jpg
    20251002_073245.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 16
evet bende ondan gormustum ama genelde oglenleri otokar kent ve sabahlari sultan/isuzu karisik goruyorum
Zaten sololara bile gerek yok 821 de o kadar doluluk olacağını düşünmüyorum malum herkesin arabası var o bölgede hatta 821 kapatılıp saatleri 121 e aktarılmalı diye düşünüyorum sonuçta durakları birebir aynı.

Zaten sololara bile gerek yok 821 de o kadar doluluk olacağını düşünmüyorum malum herkesin arabası var o bölgede hatta 821 kapatılıp saatleri 121 e aktarılmalı diye düşünüyorum sonuçta durakları birebir aynı.
Ben lisedeyken arada mavişehir aktarmadan 821'e biniyordum o zamanlar 121 yoktu 821 tek çalışıyordu otobüste en fazla 15 kişi oluyordu onlar da hilltownda ve mavibahçede iniyordu sonra otobüs boş gidiyordu daha fazla dolu görmedim.

Geri
Üst Alt