acaba şoförler nasıl gidiyor697 ve 806 hatlarında da aynı hata bulunuyor.
Şoförlerin asla öyle gideceğini sanmıyorum bildikleri yolda 3 kere dönmezler sitede bir hata vardır.acaba şoförler nasıl gidiyor
yani bencede öyle yapmazlarŞoförlerin asla öyle gideceğini sanmıyorum bildikleri yolda 3 kere dönmezler sitede bir hata vardır.
İzulaş aracının cnabetliği tutmuşBana niye böyle olaylar denk gelmiyor halbuki Mersinli Bölgesindeyim
684 ve 883 üde ekleyebiliriz körüklü otobüsler için.Bugün 971 de uzun zaman sonra Bmc belde gördüm. Procırtlardan sonra görünce şaşırdım. Ayrıca 8 ve 82 de solo otokar çok fazla kullanılmaya başlandı. Yani Çakalburnu arabalarında körüklüler çoğunlukla 510-671-18-579-984-681 hatlarına giriyor diyebiliriz.
466 dan kaymış olabilir
Bazen 800'ün arkasında 4 yazıyor o da sıkıntı oluyor hangi hat olduğunu bilemez arkadan gören yolcularÖnden bakınca 35 ballıkuyu Konak
Arkadan ve yandan bakınca 108 ederken üçyol metro şöforlerin acilen bunları düzeltmesi lazım yolcular 108 sanıp binmiyor soruyor 35 ne zaman gelcek diye
Ekli dosyayı görüntüle 85594
Eğer tabelanın en solunda 4 yazıyorsa o tabelanın varsayılan ayarında olduğunun göstergesiBazen 800'ün arkasında 4 yazıyor o da sıkıntı oluyor hangi hat olduğunu bilemez arkadan gören yolcular
4 normal ya oluyor bazen kaptanlar tabela değiştirmeye üşeniyor herhaldeBazen 800'ün arkasında 4 yazıyor o da sıkıntı oluyor hangi hat olduğunu bilemez arkadan gören yolcular
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.