Otobüsü kaçıran çılgın yakalandı
ESHOT’tan malulen emekli Mehmet Böge, otobüsün önüne çıktı, yandığını söyleyerek şoförün inmesini sağlayınca , direksiyona geçerek aracı kaçırdı.
Sabah 08.15 sularında Mevlana mahallesine aynı anda 2 tane 268 girdi birisinde 0 yolcu varken diğerinde 40 yolcu vardı. 2 dk sonra ise aynı anda 368 ile önünü göremesem de arkasında 4 yazan bir izulaş geçti ve onda da 0 kişi vardı. 468’de hiç İzulaş çalıştığını görmedim.Şu 4 yazısını bu ara procitylerde de görüyordum ama uzun zamandır görmüyorum
Sadece 314 değil 111 114 119 449 328 ve 498 gibi hatlarda da Doruk çalışıyor hafta sonları314’te bugün hem sabah hem de akşam Doruk çalışıyordu.
Peki sıkıntı olmuyor mu ? Yoğunluk fazla olursa çok sıkıntı olur.Sadece 314 değil 111 114 119 449 328 ve 498 gibi hatlarda da Doruk çalışıyor hafta sonları
Hayır binen çok olmadığından ve hatların kısa olmasından dolayı (119 hariç) sıkıntı olmuyor hatta hafta içleri bile çalışıyor özellikle de 114 de son zamanlarda çok fazla çalışmaya başladı eskiden genellikle 2013 Temsa çalışıyorduPeki sıkıntı olmuyor mu ? Yoğunluk fazla olursa çok sıkıntı olur.
duyurulmamış tek seferlik bir olay vardır.sabah saat 08:30 da tesadüfen 358 i naldöken kavşağından dönerken gördüm içinde yolcu da vardı normalde hacılarkırı caddesinden gitmesi gerekmiyor mu? düzenleme falan da yok anlamadım
821 de yeni gelen mavi isuzulardanda oluyor normal olduğunu düşünüyorum zaten 821 e yeter isuzuNe kadar nadir bilmiyorum ama bugun 821 de otokar doruk vardi ilk defa gordum
evet bende ondan gormustum ama genelde oglenleri otokar kent ve sabahlari sultan/isuzu karisik goruyorum821 de yeni gelen mavi isuzulardanda oluyor normal olduğunu düşünüyorum zaten 821 e yeter isuzu
Zaten sololara bile gerek yok 821 de o kadar doluluk olacağını düşünmüyorum malum herkesin arabası var o bölgede hatta 821 kapatılıp saatleri 121 e aktarılmalı diye düşünüyorum sonuçta durakları birebir aynı.evet bende ondan gormustum ama genelde oglenleri otokar kent ve sabahlari sultan/isuzu karisik goruyorum
Ben lisedeyken arada mavişehir aktarmadan 821'e biniyordum o zamanlar 121 yoktu 821 tek çalışıyordu otobüste en fazla 15 kişi oluyordu onlar da hilltownda ve mavibahçede iniyordu sonra otobüs boş gidiyordu daha fazla dolu görmedim.Zaten sololara bile gerek yok 821 de o kadar doluluk olacağını düşünmüyorum malum herkesin arabası var o bölgede hatta 821 kapatılıp saatleri 121 e aktarılmalı diye düşünüyorum sonuçta durakları birebir aynı.
Artık 505 e İzulaş, 153 e parçalı eshot giriyor. Şaşırılacak bir durum değil aslında.Al sana nadir olay
153 Belde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.