Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hızlandırılmış intikalin yeni seviyesi açıldı, hayırlı olsun.
images.jpeg

912 de temsa aynen eshot sabah sabah ne güzel insanları mağdur etmek için yapıyor resmen
1000032373.jpg

20250924_002237.jpg

İzbanda Bayraklı istasyonuna geldiğimde ekranda Karşıyaka yazıyordu ve adliyeye gidecek yolcular bu durakta inebilir yazıyordu bu diğer duraklarla da devam etti Turan'dayken Nergiz yazdı sonra tekrar Karşıyaka yazdı bu yüzden şaşırıp yanlış inenler oldu şu anda da Şemikler'e geldiğim halde Demirköprü yazıyor ve altında da adliye yazısı hala var.

IMG_1490.jpeg
827 nin güzergahı eshot sitesindede google maps dede yanlış görünüyor google mapste çoğu hattın güzergahı yanlış zaten

Ekli dosyayı görüntüle 83105827 nin güzergahı eshot sitesindede google maps dede yanlış görünüyor google mapste çoğu hattın güzergahı yanlış zaten
Evet öyle ve bazı hatların orada eski güzergahları görünüyor bazı hatların güzergahı hiç görünmüyor. Genelde yeni hat açıldığı ve bir hatta güzergah değişikliği yapıldığı zaman hattın yeni güzergahı 2 3 hafta sonra google mapste görünmeye başlıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 83103
İzbanda Bayraklı istasyonuna geldiğimde ekranda Karşıyaka yazıyordu ve adliyeye gidecek yolcular bu durakta inebilir yazıyordu bu diğer duraklarla da devam etti Turan'dayken Nergiz yazdı sonra tekrar Karşıyaka yazdı bu yüzden şaşırıp yanlış inenler oldu şu anda da Şemikler'e geldiğim halde Demirköprü yazıyor ve altında da adliye yazısı hala var.
bugun 17:00 gibi de kemerdeyken develi gosteriyordu

Evet öyle ve bazı hatların orada eski güzergahları görünüyor bazı hatların güzergahı hiç görünmüyor. Genelde yeni hat açıldığı ve bir hatta güzergah değişikliği yapıldığı zaman hattın yeni güzergahı 2 3 hafta sonra google mapste görünmeye başlıyor.
651, 652 ve 653 hatları hala google mapste yok Bergama içi hatlardan sadece 656 var.

o araç fuara gitmiyor otoyol kavşağının oradan dönüyor, fuar günleri takviye veriyorlar
hayır bütün 92ler fuar izmire gider bazen ring kalkar bazen bekler bunu kaç kez gördüm
fuar zamanları ise sadece sefer sıklığı artar fuar izmire gitmeyen bi otobüsün adı neden fuar izmir olsun zaten?

Bu 153 hattına (çamkule kemer) bayadır sabah ve akşam saatleri başta olmak üzere solo veya midi eshot araçları girmekte bunun sebebini merak ediyorum bilen varsa benimle paylaşırsa mutlu olurum ü

IMG_1499.png
iztaşıt için enteresanlık ama aslında olması gereken birşey bu durum 848 e otokar lf girmesi aslında 848 e akialar olabilir ama keşke akialar iyi yokuş çıkabilse en iyi yokuşu otokar çıkıyor o nedenle otokar veriliyor bazen

Ekli dosyayı görüntüle 83203iztaşıt için enteresanlık ama aslında olması gereken birşey bu durum 848 e otokar lf girmesi aslında 848 e akialar olabilir ama keşke akialar iyi yokuş çıkabilse en iyi yokuşu otokar çıkıyor o nedenle otokar veriliyor bazen
Ben 848'de solo otobüse neredeyse hiç denk gelmedim ama aslında çoğu saatte solo çalışması gerekiyor akia yokuş çıkamıyor ama temsa da verilebilir otokar da yokuş çıkmada fena değil zaten.

Geri
Üst Alt