Bir dakika procitylere maviye boyamaya mi başladılarMavi boyalı
Bir dakika procitylere maviye boyamaya mi başladılarMavi boyalı
Procity değil yahu Mersoların yenilerini diyorum şu son kasalarBir dakika procitylere maviye boyamaya mi başladılar
Yaptılar mı?Maviye boyanmış araca denk gelen var mı?
Bilmiyorum ki. Denk gelen var mı diye sordum.Yaptılar mı?
Ihalesi yok ki yapilmadi muhtemelen eshota sormak lazimBilmiyorum ki. Denk gelen var mı diye sordum.
Bende sıkildım kırmızıdan umarim boyanirlar hatta bozankayalarda yesile boyansinHaberi gördüğüm sayfa paylaşacağını söyledi paylaşınca buraya atarım.
Aparatlı olması galiba solo otobüs olduğunu göstermek için. Bindiğim hatlarda aparat varsa solo, yoksa genelde körüklü çalışıyor.Bu arada aparatlı saatlerde 72 ve 418de procity gördüm sebebi var mıdır
Aparatlı procity miBu arada aparatlı saatlerde 72 ve 418de procity gördüm sebebi var mıdır
Aparatlı saatlerde procity veriyorlar yani araç aparatlı değilAparatlı procity miaparatlar sadece temsa ve otokar kent solo'nun bir kısmında oluyordu
Plakalardan az çok belli aslında procity yeni Mercedeslerde ve beldelerde aparat yok karıştırmamak için çevrede dolaşmak yeterli olacaktırAparatlı olması galiba solo otobüs olduğunu göstermek için. Bindiğim hatlarda aparat varsa solo, yoksa genelde körüklü çalışıyor.
Bi sebebi olduğunu düşünmüyorum araç o gün sefere çıkmamıştır ve yerine procity verilmiştir bu kadar basitBu arada aparatlı saatlerde 72 ve 418de procity gördüm sebebi var mıdır
428'de aparat olmayan seferlerde hep körüklü oluyor, aparatlılarda genellikle Temsa, Otokar Kent veya Procity oluyor.Bi sebebi olduğunu düşünmüyorum araç o gün sefere çıkmamıştır ve yerine procity verilmiştir bu kadar basit
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.