Bu güzergah iptal olduM3: Menderes-Halkapınar
Bu güzergah iptal olduM3: Menderes-Halkapınar
Katılmıyorum. Kemalpaşaya metro şart ama uzun vadede olur. İlerde metro eksikliği çok hissedilir.O yüzden Otogar-Halkapınar hattı mutlaka yapılması gerekiyor. Fakat bu hattın planlandığı gibi Kemalpaşa’ya uzatılması gerekli bir proje değildir.
Benim düşüncem şöyleydi. Evka3-Kemalpaşa arası metro yapılması, Halkapınar-Otogar güzergahı köprülü şekilde kamil tuncadan yukarı geçecek şekilde tramvay olabilirdi.Şimdi M1 İzmir metrosunu bir kırkayağın gövdesi olarak düşünelim. Her bir metro durağından veya potansiyeli olan yerlerden güneye ve kuzeye doğru 2 duraklık mini hatlar inşa edilirse aktarmalarla birlikte M1 metrosu daha fazla yolcu taşır. Ulaşım daha da rahatlar.
Mesela bir örnek ver diyecek olursanız. Halkapınar istasyonundan Mersinli ve Otogar'a çıkacak 2 duraklı bir ayak epey iş görür. Tabi aktarmalar ücretsiz olacak.
Aslında bu şekilde M1 Evka 3'ten Kemalpaşa'ya uzatılsa güzel olabilir. M5 de Halkapınar - Pınarbaşı arası yapılır.Benim düşüncem şöyleydi. Evka3-Kemalpaşa arası metro yapılması, Halkapınar-Otogar güzergahı köprülü şekilde kamil tuncadan yukarı geçecek şekilde tramvay olabilirdi.
Hocam siz bana dmden http yerine yıldız koyarak atın ben atıyım buraya yasak kalkmıycak gibiçok kapsamlı bir projem var, link yasağı kalkınca atacağım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.