Kardeşim 749'da izmirimkartını kaybetmiş bulabilir miyiz ne yapmam gerek ?
hocam öncelikle Ulukent Aktarmaya gidin oraya kardeşinizin adını soyadını söyleyin orada çıkmazsa Menemen Aktarma merkezine gidip orayada bir sorun eğer kartı başka birisi kullanırsa kartı iptal edinKardeşim 749'da izmirimkartını kaybetmiş bulabilir miyiz ne yapmam gerek ?
Eğer izmirim kart uygulaması varsa ve en son bindiği otobüs plakası gözüküyorsa o plaka numarasının olduğu garaja gidebilirsiniz.Kardeşim 749'da izmirimkartını kaybetmiş bulabilir miyiz ne yapmam gerek ?
İzmirimkart uygulamasında binilen otobüsün plakası görünmüyor.Eğer izmirim kart uygulaması varsa ve en son bindiği otobüs plakası gözüküyorsa o plaka numarasının olduğu garaja gidebilirsiniz.
Gittim ama yokmuş orada. Galiba 35 BIP 896'ya bindi ben hatta garaja gitmeden o otobüse bineyim dedim eğer ellenmediyse belki o şekilde bulabilirim diye düşündüm ama bulamadım sonra Ulukent Aktarma'ya gittim oraya da kart gelmemiş. Otobüs kardeşim indikten sonra Ulukent Aktarma'ya gidip tekrar bizim Manzara durağına geldi ben o şekilde binip baktım.İzmirimkart uygulamasında binilen otobüsün plakası görünmüyor.
Zaten 749 da çalışan bütün araçlar Ulukent Garajına geliyor Ulukent Garajı ve Ulukent Aktarma Merkezi 1 aynı yer oluyor
Başka birisi kullanırsa bunun 400 TL cezası oluyormuş şimdi kartı kapatsak sonra tekrar kullanıma açabilir miyiz?hocam öncelikle Ulukent Aktarmaya gidin oraya kardeşinizin adını soyadını söyleyin orada çıkmazsa Menemen Aktarma merkezine gidip orayada bir sorun eğer kartı başka birisi kullanırsa kartı iptal edin
400 değil 4000Başka birisi kullanırsa bunun 400 TL cezası oluyormuş şimdi kartı kapatsak sonra tekrar kullanıma açabilir miyiz?
153 arayıp bildirin kart geçici kapanır 1 yıl içinde bulunursa Konak kart merkezine gönderiliyordu.Kardeşim 749'da izmirimkartını kaybetmiş bulabilir miyiz ne yapmam gerek ?
hocam kardeşiniz öğrenci mi ? eğer öğrenciyse başkasının kullanması riskine hiç girmeden direkt kartı iptal edin sonra kardeşiniz Menemen İzsu hizmet merkezi veya Bostanlı İskeleden kart çıkartabilir. Eski kartındaki bakiye yeni karta yükleniyor.Başka birisi kullanırsa bunun 400 TL cezası oluyormuş şimdi kartı kapatsak sonra tekrar kullanıma açabilir miyiz?
Önce dağ gibi olan borçları kapatsınlarEshotun yeni bütçesi 29 milyar 400 milyona çıktı bu sene 200 solo 200 körüklü 100 elektrikli araç gelecek mi sololar bmc körüklüler mercedes elektrikliler karsan olur mu bu bütçeyle mercedes ihaleye girer mi
Öğrenci. Kartı bulabilme ihtimalimiz var mı diye düşünüyorum bugün tekrar Ulukent aktarmaya soracağız bulamazsak kartı iptal edip yenisini çıkartırız.hocam kardeşiniz öğrenci mi ? eğer öğrenciyse başkasının kullanması riskine hiç girmeden direkt kartı iptal edin sonra kardeşiniz Menemen İzsu hizmet merkezi veya Bostanlı İskeleden kart çıkartabilir. Eski kartındaki bakiye yeni karta yükleniyor.
Aynı deneyimi 200'e binerek halen elde edebilirsiniz.Eskiden körüklü volvo varken yollarda bu kadar dolu değildi 100 basan şoförler vardı o zaman keyifliydi.
Bu konuda bilgi yok galibabu sene 200 solo 200 körüklü 100 elektrikli araç gelecek mi
İhale olursa BMC gireceğini sanmıyorum, DMO üzerinden belki belli miktar gelebilir.sololar bmc
Umarım ihaleye (olursa) girer, ama sanmıyorum.körüklüler mercedes
12M elektrikli olur büyük ihtimalle, Karsanlar o kadar uzun mu?elektrikliler karsan olur mu bu bütçeyle mercedes ihaleye girer mi
Otokar olacak maalesefBu konuda bilgi yok galiba
İhale olursa BMC gireceğini sanmıyorum, DMO üzerinden belki belli miktar gelebilir.
Umarım ihaleye (olursa) girer, ama sanmıyorum.
12M elektrikli olur büyük ihtimalle, Karsanlar o kadar uzun mu?
Ben de marmarayın sıkıcı olduğunu düşünüyorum.Şunu fark ettim de artık izbanla yolculuk yapmak çok sıkıcı gelmeye başladı sürekli elim telefona gidiyor ama 800 böyle değil eğlenceli oluyor şoförün manevralarıyla yolculuk heyecanlı hale geliyor
otobüs otobüstür. Maalesef denmemeli. İyi ki denmeli. Denizliden sonra yeni kasa Kent’lerin geleceği ikinci şehir İzmir olabilir.Otokar olacak maalesef
Son bilgi 600 otobüs alınacak. 100 tanesi elektrikli olucak. Borç konusunda saçma sapan konuşanlar var. Eshotun bu mazot zammından ötv indirimi almadan zararsız iş yapamaz. O işi geçin. Hala bu ülkede Eshot ve iett nin zarar etmeden çalışacağını sananlar var.Tek seferde 630 otobüs alınacaksa ihaleyi Otokar alabilir. Bir ihtimal Isuzu da girer.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.