Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer izmirim kart uygulaması varsa ve en son bindiği otobüs plakası gözüküyorsa o plaka numarasının olduğu garaja gidebilirsiniz.
İzmirimkart uygulamasında binilen otobüsün plakası görünmüyor.
Zaten 749 da çalışan bütün araçlar Ulukent Garajına geliyor Ulukent Garajı ve Ulukent Aktarma Merkezi 1 aynı yer oluyor

İzmirimkart uygulamasında binilen otobüsün plakası görünmüyor.
Zaten 749 da çalışan bütün araçlar Ulukent Garajına geliyor Ulukent Garajı ve Ulukent Aktarma Merkezi 1 aynı yer oluyor
Gittim ama yokmuş orada. Galiba 35 BIP 896'ya bindi ben hatta garaja gitmeden o otobüse bineyim dedim eğer ellenmediyse belki o şekilde bulabilirim diye düşündüm ama bulamadım sonra Ulukent Aktarma'ya gittim oraya da kart gelmemiş. Otobüs kardeşim indikten sonra Ulukent Aktarma'ya gidip tekrar bizim Manzara durağına geldi ben o şekilde binip baktım.

hocam öncelikle Ulukent Aktarmaya gidin oraya kardeşinizin adını soyadını söyleyin orada çıkmazsa Menemen Aktarma merkezine gidip orayada bir sorun eğer kartı başka birisi kullanırsa kartı iptal edin
Başka birisi kullanırsa bunun 400 TL cezası oluyormuş şimdi kartı kapatsak sonra tekrar kullanıma açabilir miyiz?

259’da körüklü Otokar çalışıyordu ve araçta 19.30 sularında Bornova yönüne 20 kişiydik. 59 ve 259’daki forum yolcusunun yoğunluğu düşününce 259’da en azından haftasonu sadece körüklü otobüsler çalışmalı.

Ekli dosyalar

• IMG_3103.jpeg
    IMG_3103.jpeg
    107.7 KB · Görüntüleme: 14
Başka birisi kullanırsa bunun 400 TL cezası oluyormuş şimdi kartı kapatsak sonra tekrar kullanıma açabilir miyiz?
hocam kardeşiniz öğrenci mi ? eğer öğrenciyse başkasının kullanması riskine hiç girmeden direkt kartı iptal edin sonra kardeşiniz Menemen İzsu hizmet merkezi veya Bostanlı İskeleden kart çıkartabilir. Eski kartındaki bakiye yeni karta yükleniyor.

Eshotun yeni bütçesi 29 milyar 400 milyona çıktı bu sene 200 solo 200 körüklü 100 elektrikli araç gelecek mi sololar bmc körüklüler mercedes elektrikliler karsan olur mu bu bütçeyle mercedes ihaleye girer mi

hocam kardeşiniz öğrenci mi ? eğer öğrenciyse başkasının kullanması riskine hiç girmeden direkt kartı iptal edin sonra kardeşiniz Menemen İzsu hizmet merkezi veya Bostanlı İskeleden kart çıkartabilir. Eski kartındaki bakiye yeni karta yükleniyor.
Öğrenci. Kartı bulabilme ihtimalimiz var mı diye düşünüyorum bugün tekrar Ulukent aktarmaya soracağız bulamazsak kartı iptal edip yenisini çıkartırız.

Eskiden körüklü volvo varken yollarda bu kadar dolu değildi 100 basan şoförler vardı o zaman keyifliydi.
Aynı deneyimi 200'e binerek halen elde edebilirsiniz.

Kafam 20-25dk da Mavişehir-Havaalanı'nı nasıl gittiğimizi almıyor.

bu sene 200 solo 200 körüklü 100 elektrikli araç gelecek mi
Bu konuda bilgi yok galiba
İhale olursa BMC gireceğini sanmıyorum, DMO üzerinden belki belli miktar gelebilir.
körüklüler mercedes
Umarım ihaleye (olursa) girer, ama sanmıyorum.
elektrikliler karsan olur mu bu bütçeyle mercedes ihaleye girer mi
12M elektrikli olur büyük ihtimalle, Karsanlar o kadar uzun mu?

Ekran görüntüsü 2025-11-25 122820.png

2021'e kadar E-Karatlar'ın çalıştıkları hatlar bunlarmış.

Ekli dosyalar

Şunu fark ettim de artık izbanla yolculuk yapmak çok sıkıcı gelmeye başladı sürekli elim telefona gidiyor ama 800 böyle değil eğlenceli oluyor şoförün manevralarıyla yolculuk heyecanlı hale geliyor
Ben de marmarayın sıkıcı olduğunu düşünüyorum.
Otokar olacak maalesef
otobüs otobüstür. Maalesef denmemeli. İyi ki denmeli. Denizliden sonra yeni kasa Kent’lerin geleceği ikinci şehir İzmir olabilir.

Tek seferde 630 otobüs alınacaksa ihaleyi Otokar alabilir. Bir ihtimal Isuzu da girer.
Son bilgi 600 otobüs alınacak. 100 tanesi elektrikli olucak. Borç konusunda saçma sapan konuşanlar var. Eshotun bu mazot zammından ötv indirimi almadan zararsız iş yapamaz. O işi geçin. Hala bu ülkede Eshot ve iett nin zarar etmeden çalışacağını sananlar var.

Geri